Home Concert Jackson-Triggs Niagara Property Amphitheatre maakt line-up voor de Live performance Sequence 2024 bekend; Sam Roberts Band, The Sheepdogs en The Reklaws tussen 16 Canadese artiesten die optreden

Jackson-Triggs Niagara Property Amphitheatre maakt line-up voor de Live performance Sequence 2024 bekend; Sam Roberts Band, The Sheepdogs en The Reklaws tussen 16 Canadese artiesten die optreden

0
Jackson-Triggs Niagara Property Amphitheatre maakt line-up voor de Live performance Sequence 2024 bekend; Sam Roberts Band, The Sheepdogs en The Reklaws tussen 16 Canadese artiesten die optreden


Jackson-Triggs kondigt de line-up van de Summer time Live performance Sequence 2024 aan met een met sterren bezaaide selectie van Canadees expertise dat optreedt op een van de meest intieme buitenlocaties van de regio: het Jackson-Triggs Niagara Property. De line-up begint op 7 juni en loopt de meeste weekenden gedurende de zomer tot en met 14 september. De line-up van dit jaar omvat optredens van Chantal Kreviazuk, The Sheepdogs, The Trews en Brett Kissel.

Het Jackson-Triggs Niagara Property Amphitheatre biedt muziekliefhebbers een ongeëvenaarde nabijheid tot enkele van de bekendste artiesten van Canada. Het amfitheater ligt tussen de wijngaarden van de wijnmakerij Jackson-Triggs Niagara Property en trekt concertbezoekers aan om hun favoriete Canadese muziekacts jaar na jaar van dichtbij en persoonlijk te ervaren.

“Dit is weer een opwindende zomer waarin bekroonde Canadese wijn wordt gecombineerd met muzikanten van eigen bodem, voor een uitzonderlijke concertervaring die je nergens anders kunt vinden”, zegt Craig Swanson, Jackson-Triggs Niagara Property Supervisor.

Artiesten beschouwen deze locatie als een van de meest bijzondere van het land en maken het tot een must-stop op hun optredenschema. Sam Roberts Band zal optreden tijdens het openingsweekend, ter gelegenheid van de 21e verjaardag van de bandst jaar gespeeld op het landgoed Jackson-Triggs sinds de begin van de Live performance Sequence in 2001.

“Optreden in het Jackson-Triggs Amphitheatre is een van de langstlopende zomertradities van onze band”, zegt Sam Roberts, zanger van Sam Roberts Band. “We blijven terugkomen vanwege de nauwe band die we voelen met het publiek. We zijn blij om de serie dit jaar te starten met twee optredens en zo de traditie voort te zetten.”

Muzikale optredens zijn een van de vele uitzonderlijke ervaringen op het landgoed, dat wijnrondleidingen achter de schermen, exclusieve wijnen, proeverijen en culinaire aanbiedingen biedt – met een volledig menu beschikbaar in de wijnmakerij dit jaar – waardoor het landgoed de enige plek is om meer te ervaren dan een half dozijn Jackson-Triggs-mousserende wijnen en een breed scala aan Grand Reserve-variëteiten.

Geweldige Estates Niagara-wijnclub leden krijgen vroege toegang om kaartjes te kopen, waarbij de voorverkoop begint op 2 april 2024. Tickets gaan op 4 april 2024 in de verkoop voor het grote publiek en worden verkocht through TIXR.com.

Sam Roberts, Chantel Kreviazuk en The Trews zijn op verzoek beschikbaar voor interviews.

Volledige concertopstelling voor 2024:

 • 7 juni 2024 – Sam Roberts Band
 • 8 juni 2024 – Sam Roberts Band
 • 21 juni 2024 – Matthew Goed
 • 22 juni 2024 – De Trews
 • 5 juli 2024 – David Wilcox
 • 6 juli 2024 – Bruce Cockburn
 • 12 juli 2024 – De Strumbellas
 • 13 juli 2024 – Julipraat
 • 19 juli 2024 – De Reklaws
 • 20 juli 2024 – De Reklaws
 • 26 juli 2024 – De herdershonden
 • 27 juli 2024 – De herdershonden
 • 9 augustus 2024 – Chantal Kreviazuk
 • 10 augustus 2024 – Matt Nightfall
 • 16 augustus 2024 – Bahama’s
 • 17 augustus 2024 – Bahama’s
 • 22 augustus 2024 – Brett Kissel
 • 23 augustus 2024 – Jim Cuddy Band
 • 24 augustus 2024 – Het landelijke voordeel van Alberta
 • 13 september 2024 – Dwayne Gretzky
 • 14 september 2024 – Dwayne Gretzky

Over het Jackson-Triggs Niagara Property-amfitheater

Het Jackson-Triggs Niagara Property Amphitheatre is een intieme openluchtlocatie met 500 zitplaatsen gelegen bij de Niagara Property Vineyard in Niagara-on-the-Lake, waar al meer dan twintig jaar een sprankelend, volledig Canadees aanbod plaatsvindt. van muzikaal expertise van juni tot augustus. Met meer dan 150 Canadese artiesten als gastland door de jaren heen, combineert het Jackson-Triggs Property bekroonde muziek en wijn voor een unieke en intieme openluchtconcertervaring in de wijngaard.

Over Jackson-Triggs-wijnen

Het was een gedeelde en niet aflatende passie die collega’s en vrienden Don Triggs en Allan Jackson samenbracht om in 1993 Jackson-Triggs te vormen. Vanaf de eerste classic brachten deze wijnen het potentieel van de snelgroeiende wijnbouwgebieden van Canada van oost tot west volledig tot uitdrukking. In 2001 werd in Niagara-on-the-Lake een ultramoderne wijnmakerij gebouwd. Het eenvoudige, moderne ontwerp accentueert de geografische persoonlijkheid en het ‘terroir’ van Zuid-Ontario.

Jackson-Triggs is Canada’s meest bekroonde wijnmakerij en is een ongekend aantal keren uitgeroepen tot “Beste Canadese wijnmakerij” in zowel internationale als binnenlandse wijncompetities. www.jacksontriggswinery.com

Volg ons op sociaal:
Instagram: @JacksonTriggs
Fb: Jackson-Triggs

DEEL DIT BERICHT:
FacebooktwitterenredditpinteresttumblrmailLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here