Home Concert America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij wanneer je langskomt. “Limitless Love – Diana Ross & Lionel Richie”

America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij wanneer je langskomt. “Limitless Love – Diana Ross & Lionel Richie”

0
America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties.  We zijn blij wanneer je langskomt. “Limitless Love – Diana Ross & Lionel Richie”


afbeelding

Eindeloze liefde‘ is een nummer geschreven door Lionel Richie en oorspronkelijk opgenomen als duet tussen Richie en collega-soulzangeres Diana Ross. In deze ballad verklaren de zangers hun “eindeloze liefde” voor elkaar. Het werd gecoverd door soulzanger Luther Vandross met popzangeres Mariah Carey en ook door countryzangeres Shania Twain. Richie’s vriend (en soms collega) Kenny Rogers heeft het nummer ook opgenomen. Billboard heeft de originele versie uitgeroepen tot het beste songduet aller tijden. WikiLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here