Home Concert America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als je langskomt.Corinne Bailey Rae / ZET JE ADMINISTRATIE AAN

America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als je langskomt.Corinne Bailey Rae / ZET JE ADMINISTRATIE AAN

0
America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties.  We zijn blij als je langskomt.Corinne Bailey Rae / ZET JE ADMINISTRATIE AAN


Het lied “Zet uw platen aan‘ is van de Engelse zangeres Corinne Bailey Rae van haar titelloze debuutstudioalbum (2006). Het werd geschreven door Bailey Rae, John Beck en Steve Chrisanthou en werd in februari en start maart 2006 in heel Europa uitgebracht als de tweede single van het album en in Noord-Amerika als de eerste single.

Het nummer piekte op nummer twee in de UK Singles Chart op 26 februari 2006 – voor de week die eindigde op 4 maart 2006 – naar de prime geslagen door “Sorry” van Madonna. Het stond bovenaan de UK Singles Downloads Chart en de UK R&B Singles Chart. In de Verenigde Staten piekte de single op nummer 64 op de hitlijst Aanplakbord Scorching 100, en had in januari 2010 945.000 downloads verkocht.

Het nummer verdiende in 2007 een Grammy Award-nominatie voor Tune of the 12 months en Document of the 12 months.

Het nummer werd gebruikt in de movie uit 2006 Venus in de hoofdrol Peter O’Toole. WikiLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here