Home Voeding Beautycounter Clear Eau de Parfum recensie • Kath Eats

Beautycounter Clear Eau de Parfum recensie • Kath Eats

0
Beautycounter Clear Eau de Parfum recensie • Kath Eats


Beautycounter Clear Eau de Parfum Assessment: Ik ben extatisch om alles te delen over deze EWG-geverifieerde, industrie-verstorende fijne geuren.

Foto’s door CramerPhoto

De nieuwe geurlijn van Beautycounter wordt vandaag gelanceerd! Bekijk hier alle geuren en maten! En jij doet de geurquiz hier.

Ik hou al mijn hele leven van parfum.

Ik ben een geurmeisje. Wacht, nee nee nee… geen stinkende meid, ik bedoel, ik ben een geur meid. Ik hou van love love geuren, van wasmiddel tot parfum.

Toen ik de taak op mij nam om voorlichting te krijgen over het gebruik van veiliger producten op mijn lichaam en bij ons thuis, was een belangrijk aspect het vermijden van geurtjes. Ik heb eigenlijk een hele blogpost alles over geur en waarom ik wegblijf van de meeste geuren in producten.

Ik was behoorlijk teleurgesteld toen ik hoorde dat alle goddelijke geuren waar ik van houd – van mijn shampoo en physique wash tot het wasmiddel dat op warme kleding blijft hangen – misschien niet zo gezond voor je zijn.

Maar als je beter weet, kun je het ook beter doen.

De geur-maas in de moist

Dus nu je een algemeen begrip hebt van de ‘geur-maas in de moist’ en de geheimen die in zoveel geuren op de loer liggen, ben ik verheugd te kunnen delen dat Beautycounter de chat is aangegaan met hun sectorverstorende schone eau de parfum daar is al meer dan 10 jaar aan gewerkt!!

Beautycounter Clear Eau de Parfum recensie

Ik start met mijn persoonlijke recensie voordat we ingaan op de technische redenen waarom dit geweldige geuren zijn om te kopen. Need als je niet van de geur houdt, ga je het parfum niet dragen, hoe geweldig het merk ook is.

Ik probeerde voor het eerst de Beautycounter-geuren uit de vakantiecollectie van vorig jaar. Zon lekkage En Kilometers verwijderd waren goed, maar ik wist gewoon dat geen van beide mijn kenmerkende geur zou zijn. Vervolgens kondigde Beautycounter drie nieuwe geuren aan: Tweede huid, Hyper-RoseEn Pacifische dromen. Ik kreeg het onderstaande geurwiel als onderdeel van ons trainingsmateriaal en deed wat onderzoek op foundation van eerdere parfums waar ik van hield: Ik wist dat Floral Amber mijn favoriete soort parfum was. Ik kon niet wachten om de nieuwe geuren uit te proberen en was ervan overtuigd dat ik er minstens één zou willen hebben die voldoende was om hem regelmatig te dragen.

Laten we over geuren praten

Wat zijn top-, midden- en basisnoten?

Een geur bestaat uit een complexe vermenging van meerdere geurlagen die ‘noten’ worden genoemd. Samen creëren ze een uniek profiel.

 • Topnoten: Dit zijn de ‘eerste indruk’-tonen die je als eerste ruikt. Topnoten maken indruk en verdampen snel.
 • Middelste noten: Dit zijn het ‘hart’ van de geur. Middennoten voegen karakter toe en helpen de top- en basisnoten met elkaar te verbinden.
 • Basisnotities: Dit zijn de rijkste tonen. Basisnoten ronden de geur af en blijven het langst hangen.

Beautycounter Clean Eau de Parfum

Mijn favoriete geuren, op volgorde

Het bleek dat ik gelijk had! Bloemenamber is mijn favoriete categorie. En Second Pores and skin is mijn absolute favoriet!

Tweede huid – bloemig amber

Lagen zoete citrus gluren door een gaasachtige en elegante combine van witte jasmijn, zijdezachte vanillecrème en bedauwde, sierlijke muguet doordrenkt met geruststellende tonen van boterzacht sandelhout.

 • Topnoten: bergamot, roze grapefruit, bloedsinaasappel, citroen
 • Midden: witte jasmijn, roos, kaneelblad, lelietje-van-dalen
 • Foundation: vanillecrème, sandelhout, muskus, amber

Kath’s aantekeningen: Second Pores and skin doet me denken aan mijn favoriete parfum aller tijden (Joan Vass Amethyst) en anderen zeggen dat het vergelijkbaar is met Coco Mademoiselle. Het is absoluut geen supersterk parfum en er zit niet veel muskus in. Ik vind het erg draagbaar en het is nu mijn kenmerkende geur die ik elke dag opdoe als ik me klaarmaak.

Hyperroos – zacht bloemig

Sappige appelbloesem, zoete gardenia en pittige cassis doorspekt met een bloeiend, vol boeket van Turkse roos, omhuld met kasjmierhout voor een warme en zwoele zachtheid.

 • Topnoten: Bergamot, Cassis
 • Hartnoten: Turkse roos absoluut, gardenia, appelbloesem
 • Basisnoten: cederhout, kasjmierhout

Opmerkingen van Kath: Hyper Rose is de liefste van allemaal. Het is bloemig, maar niet openlijk ‘roosachtig’. Ik ben altijd een beetje moe van de rozengeur die te “sterk” ruikt (forlackofabetterword) en deze is zoet en evenwichtig met slechts een vleugje roos. Het doet me zo denken aan de geur Rose 31 van Le Labo.

Pacifische dromen – citrus aquatisch

Een sprankelende combine van citroen en bergamot geeft een warme en zonnige zoetheid aan de zoute aroma’s van het mariene akkoord, versterkt door verse Egyptische jasmijn, frisse muskus en aardend cederhout.

 • Topnoten: sprankelende citroen, bergamot, lavendel
 • Hartnoten: Oranjebloem, Jasmijn, Zeeakkoord
 • Basisnoten: cederhout, vetiver, frisse muskus

Kath’s aantekeningen: Pacific Desires doet me zo denken aan D&G Mild Blue! Het is HEEL “aquatisch” en koel, het meest muskusachtig, en degene die volgens mij good is voor een date evening of een feestje. Je zult opvallen als je deze geur draagt! Ik vind het echt geweldig als het eenmaal een beetje is versleten, alsof ik een sweatshirt aantrek dat het de dag ervoor nog had. Sommige mannen vinden het ook echt leuk!

Zonramp – citrus bloemig

Heldere, opbeurende tonen van grapefruit en zoete neroli schijnen door een weelderige combine van rijke jasmijn, fluweelzachte roos en kruidige koriander, gecombineerd met grasachtige vetiver voor een vers gesneden afdronk.

 • Topnoten: grapefruit, neroli
 • Hartnoten: rozenblaadjes, jasmijn, koriander
 • Basisnoten: Vetiver, Cederhout

Opmerkingen van Kath: Solar Spill is de fruitige geur van de batch en ruikt letterlijk naar zonneschijn in een fles. Ik vind het leuk, maar ik mis dat ‘oranje’ profiel hier echt. Maar als je niet van amber houdt, is dit een goede keuze! Het wordt vergeleken met Chanel Likelihood en Clinque Blissful.

Kilometers verwijderd – houtachtig groen

Pittige tonen van citroen en Italiaanse bergamot brengen balans in een warme en houtachtige combine van sandelhout, cederhout en jeneverbes, doordrenkt met verse jasmijn en kalmerende kamille.

 • Topnoten: Citroen, Bergamot
 • Hartnoten: Kamille, Jasmijn, Jeneverbes
 • Basisnoten: cederhout, sandelhout, vetiver

Opmerkingen van Kath: Miles verderop is erg bosachtig en misschien wel de meest mannelijke van het stel. Als je van koele, houtachtige geuren houdt, dan is deze iets voor jou! Het is vergeleken met Santal 31 van Le Labo. Het is internet iets te sterk voor mij, maar ik vind het leuk om het te combineren met andere geuren.

Waarom heeft Beautycounter deze geuren gemaakt?

Beautycounter creëerde deze geurformules in de hoop conventionele merken te inspireren hun voorbeeld te volgen door een veiligere ingrediëntenselectie, strenge veiligheidstests en volledige transparantie van de ingrediënten op te nemen. Ze zijn ervan overtuigd dat ze de schoonste formule op de markt hebben vanwege hun verbod op meer dan 2.800 ingrediënten en hun voorzorgsaanpak bij veiligheidsscreening.

Het werk dat Beautycounter en haar neighborhood van Model Advocates doen om de cosmetica-industrie te ontwrichten is werken. Beautycounter eist om met vertrouwen schone eau de parfums te formuleren die presteren en voldoen aan hun strenge veiligheidsnormen, en vervolgens om u de genoemde ingrediëntentransparantie te bieden in overeenstemming met hun toewijding aan volledige openbaarmaking van de ingrediënten. Leer er alles over wat deze geuren hier uniek maakt.

Beautycounter Clean Eau de Parfum

Veiligheid, transparantie en prestaties zijn kernpijlers die centraal staan ​​bij de creatie van de geuren van Beautycounter.

Veiligheid: Er kunnen honderden chemicaliën worden gebruikt om één enkele geur te maken, waarvan sommige verband houden met onder meer hormoonverstoring, kanker en huidallergieën. Beautycounter gaat verder dan schoon door elk ingrediënt te screenen op 23 eindpunten voor de menselijke gezondheid en het milieu.

Transparantie: “Geur” of “parfum” zijn termen die u op de ingrediëntenlijsten van veel cosmetische producten aantreft – een ongelukkige en onnodige industriële praktijk die honderden ingrediënten kan verbergen. Voor Beautycounter staat transparantie gelijk aan vertrouwen, dus u vindt elk afzonderlijk ingrediënt dat wordt gebruikt om Beautycounter-producten te formuleren, vermeld op de verpakking en op de web site. Ter herinnering: het feit dat een ingrediëntenlijst lang is (of zelfs als je sommige ingrediënten niet kunt uitspreken) betekent niet dat de formule onveilig is. Het betekent alleen dat er meer wordt onthuld, zodat u precies weet wat u op uw lichaam smeert.

Prestatie: Beautycounter-geuren zijn gemaakt in samenwerking met een toonaangevend parfumhuis en internationale topparfumeurs. Ze hebben nauw samengewerkt om hoogwaardige geuren te creëren die luxueus ruiken.

Wat is een “eau de parfum”?

De geuren van Beautycounter zijn eau de parfum. Geuren worden geclassificeerd op kind en levensduur. Eau de parfums hebben een olieconcentratie van 15%–40% en gaan doorgaans 4–6 uur mee. De meeste luxe parfums op de markt (zoals Dior, Chanel en Marc Jacobs) worden allemaal beschouwd als eau de parfums.

Beautycounter Clean Eau de Parfum

Wat betekent het om EWG-geverifieerd te zijn?

De geurformules van Beautycounter zijn EWG-geverifieerd, waardoor ze een waardevol veiligheidskeurmerk van derden hebben gekregen. U kunt meer leren over het scoresysteem van EWG hier.

Beautycounter Clean Eau de Parfum

Zijn deze geuren veilig voor de gevoelige huid?

Ja, ze zijn getest en veilig voor de gevoelige huid. Als u echter een gevoelige huid heeft, take a look at dan een pleister op mogelijke irritatie aan de achterkant van uw nek of aan de binnenkant van uw pols, en wacht 24 uur voordat u het product volledig kunt aanbrengen.

Waarom zijn de ingrediëntenlijsten zo lang?

Beautycounter-geuren onthullen alle ingrediënten die in elke formule worden gebruikt. Beautycounter heeft tijdens de ontwikkeling van de eau de parfums ruim 300 natuurlijke en synthetische ingrediënten gescreend en beoordeeld, waarvan slechts ongeveer 20% zonder enige beperking was toegestaan. Bepaalde andere ingrediënten werden beperkt om mogelijke huidirritatie en milieueffecten aan te pakken.

Beautycounter blijft aandringen op hervorming van de belangenbehartiging om de maas in de geurwetgeving te dichten en is er trots op te hebben geholpen een moist in Californië aan te nemen die vereist dat enkele van de meest giftige geuringrediënten aan de staat worden gerapporteerd, een betekenisvolle stap voorwaarts op het gebied van transparantie.

Hoeveel kosten de parfums van Beautycounter?

Alle vijf de geuren worden geleverd in een full-size fles en rollerbal (die good zijn voor op reis).

Door ervoor te kiezen deze parfums te kopen, ondersteunt u een merk dat veiligheid, duurzaamheid en transparantie voorop stelt. U stuurt een boodschap naar de schoonheidsindustrie dat schone schoonheid niet slechts een nichemarkt is, maar een standaard die voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ik ben het er helemaal mee eens!

Doe de geurquiz!

Als u niet zeker weet welke geur bij u previous, doe de geurquiz om erachter te komen. Ik zou het ten zeerste aanbevelen om te kopen de ontdekkingsset zodat je ze allemaal kunt proberen en vervolgens je favorieten op ware grootte kunt kopen en meenemen. Ik moest alle drie de nieuwe geuren hebben!

Welke geur ben jij het meest enthousiast om te proberen!?

U kunt ook genieten van:LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here