Home Carrière 3 manieren om de waanzin van maart op het werk te vieren

3 manieren om de waanzin van maart op het werk te vieren

0
3 manieren om de waanzin van maart op het werk te vieren


Of u nu in een traditionele kantooromgeving, een afgelegen omgeving of een hybride opstelling werkt, alle werkplekken hebben activiteiten nodig om een ​​band op te bouwen. De NCAA basketbaltoernooien voor heren en dames, ook wel bekend als March Insanity, zijn een geweldige kans voor binding op de werkplek. Zelfs als je geen fan bent van universiteitsbasketbal, kan March Insanity nog steeds leuk zijn.


Beide toernooien beginnen midden maart en lopen tot start april, en kantoorpools zijn zeer gebruikelijk en populair geworden op Amerikaanse werkplekken. Kantoorpools van March Insanity kunnen voor veel bedrijven echter een beetje een grijs gebied zijn, dus veel bedrijven verbieden ze gewoon helemaal om veilig te zijn.

De kans is groot dat veel van uw werknemers buiten het werk deel uitmaken van een March Insanity-pool, wat kan leiden tot een afgeleid personeel als het toernooi begint. Echter, volgens een 2019 enquête van uitzend- en wervingsbureau Robert Half72% van de senior managers zegt dat de activiteiten van universiteitsbasketbaltoernooien een positieve invloed hebben op het moreel van het personeel, en meer dan de helft van de respondenten in de enquête (52%) ziet ook productiviteitsvoordelen.

Dus, in plaats van bang te zijn voor March Insanity, zijn hier drie manieren om het kantoor samen te brengen tijdens het toernooi.

Maak er een evenement van

Zakenvrouw neemt een pauze van haar werk om basketbal te kijken

Grote voorraad

Omdat er op vrijdagmiddag een reeks openingswedstrijden plaatsvindt, leent dit zich voor een langere lunchperiode of een kortere werkdag. Dit zou een geweldige kans kunnen zijn om de werkplek persoonlijk of virtueel samen te laten komen om enkele video games te bekijken.

Als bedrijven openstaan ​​voor virtuele pleased hours, waarom probeert u dan niet eens virtueel basketbal te kijken?

Voor degenen die niet geïnteresseerd zijn in de basketbalwedstrijden, kan dit een gelegenheid zijn om er nog een te plannen leuke activiteit of teambindingsoefeningen gedurende de periode om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om zijn tijd optimaal te gebruiken.

Organiseer een geldloze kantorenpool

Twee gelukkige collega's vieren het succes van hun kantoorpool met een vuiststoot

Grote voorraad

Veel bedrijven willen niet omgaan met de mogelijke gevolgen en drama’s van kantorenpools waar geld tussen werknemers wordt uitgewisseld. Maar wat als je geld buiten beschouwing zou laten?

Een bedrijf zou een kantorenpool kunnen aanhouden waarbij de prijzen niet financieel maar werkgerelateerd zijn. Het kan gaan om zaken als een further persoonlijke/vakantie/ziektedag, een lunch met de CEO, of een kans om het volgende bedrijfsuitje te kiezen of donatie aan het goede doel.

De opties zijn onbeperkt en er zijn verschillende andere prijzen die het bedrijf zou kunnen inzamelen. Door de pool op deze manier te gebruiken, wordt vriendschappelijke concurrentie gestimuleerd, terwijl potentiële gokproblemen buiten beschouwing worden gelaten.

Als uw kantoor echter vertrouwd is met geldpools, speel dan door!

Maak de waanzin van maart jouw eigen

Collega's in een vergadering vieren het bereiken van hun doel "Maartgekte" doelen

Grote voorraad

Vergeet universiteitsbasketbal. Misschien betekent March Insanity iets totaal anders voor uw bedrijf.

Het zou een kans kunnen zijn om een ​​grote verkooppush uit te voeren, waarbij werknemers, als ze een aantal agressieve doelstellingen behalen, een bonus of een ander soort onderscheiding kunnen verdienen.

Maak van March Insanity een soort bedrijfsinitiatief dat de intensiteit op de werkplek helpt verhogen. Medewerkers zullen zo gefocust zijn op hun werk dat ze geen tijd hebben om afgeleid te worden door basketbal.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in een andere richting kunnen maart ook als maand gebruiken om werknemers te erkennen, opleidingsmogelijkheden te stimuleren en professionele ontwikkelingof focus op gemeenschapsdienst initiatieven.

Als je een actieve werkzoekende bent, is jouw versie van March Insanity misschien een stap verder zoek naar werk!

Lid worden om te leren hoe u een baan kunt vinden en uw ware potentieel kunt ontketenen om te krijgen wat u wilt van uw werk!

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op een eerdere datum.

Van uw siteartikelen

Gerelateerde artikelen op web

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here