Home Carrière Hoe u elke keer een geweldige eerste indruk kunt maken

Hoe u elke keer een geweldige eerste indruk kunt maken

0
Hoe u elke keer een geweldige eerste indruk kunt maken


In dit artikel ga ik je vertellen hoe je een geweldige eerste indruk kunt maken als je de vraag krijgt: “Wat doe je?” Ik heb je de basisbeginselen geleerd van hoe je deze boodschap kunt maken. Maar nu gaan we wat dieper duiken.


Antwoord nooit met uw functietitel!

Om even kort samen te vatten: het eerste dat u moet weten, is dat u nooit, maar dan ook nooit moet antwoorden: “Wat doe je?” met uw functietitel. Het is een gemiste kans.

Ten tweede moet u deze drie vragen beantwoorden:

  • “Wat doe je graag?”
  • “Hoe doe je het?”
  • “Wat ga je ermee doen?”

Het laatste dat u moet weten, is uw persoonlijkheid en uw werkplekpersona’s opnemen en beoordelen. Hoe lever jij het liefst waarde? Zorg ervoor dat uw antwoord deze dingen omvat.

Wat is uw werkplekpersoonlijkheid?

Man op laptop denkt/vraagt ​​zich af wat zijn werkplekpersoonlijkheid isGrote voorraad

Een werkplekpersona is de manier waarop u het beste met uw collega’s communiceert en werk gedaan krijgt. Het is de manier waarop u waarde wilt creëren op het werk door gebruik te maken van uw professionele sterke punten. Als u niet weet wat uw werkplekpersoonlijkheid is, Ik heb hier de GRATIS quiz!

In mijn geval ben ik commandant. Ik ben een soort overneemster. Maar ik ben ook een energizer, dat wil zeggen dat ik met energie ga presteren en in mijn uitleg ga proberen over te brengen dat ik een mentor ben. Ik wil echt een visionair zijn. Ik wil de wereld veranderen. Ik ben een optimalisatie. Dat is de boodschap die ik wil overbrengen.

Als je mij de vraag zou stellen: “Wat doe je?” Ik ga reageren met iets als dit:

“Nou, ik hou ervan mensen te helpen hun carrière te laten groeien. Sterker nog, ik maak er dit jaar mijn missie van om te helpen 10 miljoen mensen op TikTok hun carrière laten groeien en betere banen krijgen, omdat faculty ons alles leert, behalve hoe we een baan kunnen krijgen. Ik weet dat de tijden veranderen en dat mensen deze informatie nodig hebben.”

Dat antwoord is niet excellent, maar je begrijpt het wel! Je weet waarom ik hier de leiding over neem en waarom het voor mij belangrijk is. Hopelijk kwam dat over op een manier die voor jou gedenkwaardiger is.

Het beheren van uw reputatie is essentieel voor het behalen van carrièresucces

Gelukkige vrouw op het werk heeft een goede reputatieGrote voorraad

Iedereen heeft de mogelijkheid om dit te doen. U hoeft niet extravert te zijn, maar u moet wel begrijpen wat uw werkplekpersoonlijkheid is en hoe u deze in uw voordeel kunt gebruiken.

Verspil geen waardevolle kans om uw reputatie op te bouwen! Mensen krimpen ineen als ze het horen “persoonlijke branding”, maar ik kan het niet genoeg zeggen. Het is gewoon reputatiemanagement.

Uw reputatie is belangrijk. En als er een recessie toeslaat en je je baan verliest, Dat is niet het second om ermee aan de slag te gaan. Nu is het second.

Weet je niet waar je moet beginnen? Work It DAILY kan daarbij helpen.

Meld u vandaag nog aan voor een GRATIS proefperiode van 7 dagen en leer hoe u uw ware potentieel kunt ontketenen om te krijgen wat u wilt van uw werk!

Van uw siteartikelen

Gerelateerde artikelen op web

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here