Home Voeding High 6 plaatsen om te eten in Calgary

High 6 plaatsen om te eten in Calgary

0
High 6 plaatsen om te eten in Calgary


Een wervelende foodietrip naar Calgary zorgde ervoor dat ik me erg geïnspireerd voelde – en ongelooflijk vol! Ik had geen idee dat de eetcultuur van deze stad ZO GOED was. Hier zijn mijn high 6 eetgelegenheden in Calgary, samen met de beste coffeeshops!

Als u op zoek bent naar een diner van wereldklasse, hoeft u niet verder te zoeken dan Calgary. Het is zo lang geleden dat ik meer dan een paar uur de stad heb verkend en gevloerd was door de kwaliteit van de eating places. Terwijl ik technisch gesproken op bezoek ging voor vergaderingen, plande ik ze handig tijdens de maaltijden. Ik heb maar één advies voor je: draag een elastische broek.

Hier zijn mijn high 6 restaurantkeuzes in Calgary om met jullie te delen!

Zojuist Wauw is alles wat ik te zeggen heb. De sfeer was gezellig en voelde een beetje bohemien aan met hangplanten en gezellige wolhokjes met veel hout. De tafels zijn klein, maar je vindt het niet erg als je de eerste hap neemt van wat je bestelt. Serieus, je zou je gerecht geblinddoekt uit het menu kunnen kiezen en je zult gegarandeerd gelukkig zijn. Ik had te veel besteld (mijn gebruikelijke) en Victoria en ik deelden de tomaten met opgeklopte feta en kruiden op zuurdesembrood, de bloemkool met gochujang, sesam, lente-ui en gember, de Gigli-pasta (boerenkoolpesto, pistache en Grana Padano – waanzinnig). vers) en de Lentezalm met mierikswortel, amandellijn en druiven. Ik grijnsde terwijl ik daar weg waggelde.

Ze hadden me bij de naam, maar toen ik eenmaal door de deur liep, was ik verkocht. Hoge plafonds met een levendige sfeer deden me wensen dat ik daar ging eten (maar helaas had ik alleen tijd voor de lunch).

Sla de gefrituurde artisjokken niet over: zo creatief en ontzettend lekker, besprenkeld met delicate honing, waardoor het hele gerecht bij elke hap gewoon vreugde schreeuwt. De pizza was om voor te sterven – die korst…. we probeerden de ‘Nduja & Aubergine-pizza en waren niet verdrietig dat we dat deden. Elke salade met bieten is een winnaar in mijn boeken, en hun bietensalade met hazelnoten, geconserveerde vijgen en opgeklopte ricotta was een 10/10. En aangezien ik een Italiaans restaurant niet kan verlaten zonder pasta te eten (dat moet een zonde zijn, ja?), bestelden we de Spaghetti Limone – beelddikke, excellent gekookte zelfgemaakte noedels met een onmogelijk heldere citroensaus die smaakte naar zonneschijn in een pasta . Oh wacht, ik vergat bijna dat we ook de Crispy Calamari bestelden en hoe kon ik dat doen – het was fantastisch!

Nu ben ik nooit een goede leugenaar geweest, dus ik moet je zeggen dat ik de volgende twee eating places nog niet heb bezocht. MAAR ik heb vrienden die dingen weten als het om eten gaat, en op straat gaan de geruchten dat je deze niet wilt missen: ik kan niet wachten om terug te komen om mijn tour voort te zetten! Als u op zoek bent naar een biefstuk, dan is dit uw plek. Victoria van ons crew raadt aan om de Crispy Half Rooster (en een martini) te nemen. Het draait allemaal om de sfeer bij Main Tom, een gemoderniseerd, verhoogd steakhouse met een retro-gevoel, en het is op de 40e verdieping die koel is, zodat u de bergen kunt zien of dat u vlak naast de Calgary-toren zit, afhankelijk van waar u zit. De drankjes zijn geweldig en sla het dessert niet over: bestel de Baked Alaska.

Hetzelfde bedrijf dat eigenaar is van Main Tom is ook eigenaar van Barbarella, samen met Bridgette Bar en Lulu. Blijkbaar zijn ze allemaal ongelooflijk, dus overweeg om ze aan je lijst toe te voegen.

Top 6 plaatsen om te eten in Calgary
fotocredits: @themajortombar

Ik had geen tijd meer om hierheen te gaan en terwijl ik dit in het vliegtuig naar huis schrijf (vooral omdat ik oud phrase en mijn geheugen verlies – morgen kan het allemaal voorbij zijn lol), wens ik diep dat ik meer had tijd of maagcapaciteit om hier te eten. Het staat bovenaan mijn lijstje voor de volgende keer!

Oh mijn god – misschien wel de beste taco’s die ik ooit in mijn hele leven heb gehad! Het vergde al mijn terughoudendheid om geen margarita te bestellen, maar omdat ik geen ruimte in mijn schema had voor een siësta (het was tenslotte lunch), ging ik in plaats daarvan voor de Agua Fresca (probeer de hibiscus). Start uw maaltijd met de Salsa Sampler – let op, sommige zijn KRUIDIG, maar ze zijn allemaal zo smaakvol – de zelfgemaakte chips waren van topklasse en zo’n royale portie. Ik wilde alles van het menu (Mexicaans eten is mijn favoriet) maar beheerste mezelf en bestelde alleen de Bira-taco en de Fish Taco (de gefrituurde). Als ik morgen sterf, stuur me dan alsjeblieft op weg met een gigantische bestelling van beide. Het feit dat ik dit schrijf vanaf duizenden meters hoogte in de lucht, razend met de snelheid van het geluid in een metalen buis, schoot internet door mijn hoofd. En ik kan hier niet eens taco’s krijgen.

Laat je niet misleiden door de grootte van dit kleine Italiaanse restaurant: het is niets anders dan fenomenaal. Je kunt met niets op het menu fout gaan, maar de opgeklopte ricotta is er een die je absoluut moet bestellen. De drukke, kleine ruimte, het verbluffende verse eten en het luidruchtige gebabbel geven je het gevoel alsof je midden in Italië bent.

Geen restaurant, maar wel het vermelden waard.

Het was zo koud toen ik er was dat ik smeekte om een ​​excuus om te stoppen, en aangezien de dierenwinkel en de nagelsalon lastig zouden zijn geweest, was het geluk in mijn voordeel en mocht ik Lina’s bezoeken. Deze kleine Italiaanse delicatessenwinkel / winkel is schattig en gevuld met Italiaans gebak, prachtige kookspullen (ik kocht een miniset schattige pastel latte-kommen) en alle speciale Italiaanse ingrediënten die je maar kunt bedenken!

Wij waagden ons erin Monogram koffie 98% bevroren, wat een latte bijzonder aantrekkelijk maakte – we bestelden de Cardamom Vanilla Latte, wat een mooie twist was. Ik denk dat ze hun koffiesoorten veranderen en een leuk klein menu hebben dat ik altijd respecteer. Geweldige koffie. Toen we ons Calgary-team ontmoetten tijdens de lunch, hadden we een groot debat over de beste koffieshop van de stad. De meiden hadden elk hun eigen favoriet, inclusief Alforno, Duivel, Phil + Sebastiaandat een gezamenlijke locatie heeft met een bakkerij, en Stoepburger dat direct aan de rivier ligt en geweldig om te bezoeken bij mooi weer.

Top 6 plaatsen om te eten in Calgary

Wat denk je!? Heb ik je favoriet gemist?! Laat het me hieronder weten. xoLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here