Home Concert DANIEL POETER – SLECHTE DAG

DANIEL POETER – SLECHTE DAG

0
DANIEL POETER – SLECHTE DAG


Het nummer kreeg gemengde recensies van commentatoren; sommige recensenten prezen het om zijn compositie, terwijl andere critici vonden dat de teksten niet diepgaand waren. Chuck Taylor van Billboard noemde het nummer ‘onmiddellijk gedenkwaardig’ en prees de instrumentatie omdat het anders was ‘van de tientallen adolescente stuwkrachtrockers die momenteel de scene domineren’. Taylor noemde het ‘elegante, tijdloze pop/rock’ en kwalificeerde het als ‘een van de grote ontdekkingen van het jaar’, terwijl Pete Waterman, die in 2007 voor The Guardian schreef, verklaarde dat het ‘een van (zijn) favoriete nummers van de afgelopen jaren’ was. jaar”. Eric R. Danton van de Hartford Courant classificeerde het als het beste nummer op het album, terwijl Erlewine het “het sjabloon voor de relaxation van zijn debuut” noemde. Wilson Kung zei daarentegen dat het nummer “verbleekt in vergelijking met enkele van de werkelijk sterke nummers” op het album Daniel Powter. Alan Connor van BBC Information Journal zei dat het een typisch sentimenteel nummer is, maar dat er in het geval van “Unhealthy Day” “nog minder particulars zijn”. Hij zei dat het nummer “zo weinig particulars bevat, dat sommige coupletten het gevoel hebben dat ze uit een vreemde taal zijn vertaald, mogelijk door een pc”. Een schrijver voor The Every day Edge noemde het “een nummer dat zo zoet is dat je er kiespijn van kreeg”, terwijl een recensent van The Scotsman het een “vreselijk nummer” noemde.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here