Home Voeding Recente / maarteditie • Kath Eats

Recente / maarteditie • Kath Eats

0
Recente / maarteditie • Kath Eats


Hier is het leven van de laatste tijd in foto’s!

Tekenen van de lente!

De eerste lading lentebloemen komt hier tevoorschijn. Ik ben zo blij dat ik van mijn superdonsjas naar mijn gewone donsjas ben overgestapt. Binnenkort stap ik over van mijn further warme fleecejas aan mijn lente- en zomerkleed. Ik ben echt dol op deze Pottery Barn-jas die ik een paar jaar geleden kreeg. Het maakt winterochtenden en -avonden draaglijk! (Ook de saunadeken was deze winter een gamechanger.)

Nu het hotter wordt, kijken we er naar uit om vaker buiten te spelen!

Birch maakt de tuin klaar

Hij is bezig met het graven naar wormen!

Het voorjaarsvoetbal is twee weekenden geleden begonnen

Het voelde goed om weer op het gras te staan!

De sprookjestuin

Zelfs de sprookjestuin kreeg een voorjaarsschoonmaak.

Voor:

Na:

Het klaslokaal van Berk

Deze leukerd is bijna klaar met de kleuterschool! Het is zo moeilijk te geloven dat hij in augustus naar de openbare college gaat. Hij zegt dat hij er klaar voor is! Een paar weken geleden ging ik naar zijn klas voor een open huis, en hij liet me al het harde werk zien dat hij heeft gedaan, inclusief het honderdenbord. Hij heeft me zelfs een heel boek voorgelezen!! Ik ben zo trots.

Na de present en inform leidde hij me naar een tafeltje en serveerde me vervolgens thee en een scone die hij samen met zijn klasgenoten had gemaakt! Het leukste ooit was toen hij mijn vaat afruimde en in de vaatwasser zette.

Als hij slaapt, lijkt hij nog steeds mijn zoontje <3

Hij doet me ook zo veel aan zijn broer denken!

Ik weet dat ik ergens precies dezelfde foto van Mazen heb!

De grote jongen

Over Mazen gesproken, hij wil niet meer zo vaak poseren voor foto’s, maar hier is er een in zijn nieuwe Sweatshirt met gorillatag! Zoals veel pre-tienerjongens houdt hij tegenwoordig erg van videogames.

Maar soms gaan hij en Birch nog steeds op de grond liggen en spelen ze samen. Meestal Lego, ruige activiteiten of een of andere vorm van worstelen.

Als het mooi weer is lopen we allemaal naar het centrum voor een activiteit.

Ze houden allebei van een bezoek aan Alakazam!

Insectenbingo is nog steeds mijn favoriete groepsactiviteit.

Kath eet echt voedsel!

Wie is er klaar voor een lentekapsel?!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here