Home Carrière Faculty verlaten: wat nu te doen

Faculty verlaten: wat nu te doen

0
Faculty verlaten: wat nu te doen


Dus je bent klaar met college. Wat is het volgende?

Voordat je jaar 11 afsluit en gaat genieten van een paar maanden zomervakantie, moet je een weloverwogen beslissing nemen over wat je vervolgens wilt gaan doen.

Het goede nieuws is dat er veel verschillende opties zijn waaruit je kunt kiezen, of je nu wilt blijven studeren of direct wilt gaan werken.

Ons free of charge Gateway to Work-tool is een geweldige plek om te beginnen – maar hier zijn enkele van de opties die voor je beschikbaar zijn als je de middelbare college verlaat:

Leerplaatsen

Als je na het voltooien van je GCSE’s al een goed idee hebt van welke carrière je wilt nastreven, dan kunnen leerlingplaatsen een fantastische manier zijn om de vaardigheden en kwalificaties te verwerven die je nodig hebt om de baan te krijgen die je wilt, op een manier die bij je leerstijl previous.

Bij een werkweek van 30 uur werk je 6 uur bij een werkgever minimaal het minimumloon voor leerlingen verdienen (momenteel £ 5,28 als je jonger bent dan 18 jaar) en de relaxation van je tijd moet je een door de branche erkende kwalificatie behalen, waarvoor de overheid en je werkgever zullen betalen.

Er zijn leerbanen beschikbaar in een hele reeks vakgebieden, waaronder techniek, boekhouding, kapperszaken en reclame. Je kunt ze op verschillende niveaus volgen, van middelbaar leerlingplaatsen (niveau 2) tot postdoctorale leerlingplaatsen die het equal zijn van een masterdiploma.

Leergangen: hoe te beginnen

Zeven redenen waarom je aan een stage zou moeten beginnen

Bekijk alle stage vacatures

Beroepscursussen

Als je niet meteen de arbeidsmarkt op wilt, maar wel geïnteresseerd bent in meer praktische carrières zoals kapper, loodgieter of interieurontwerp, dan is een beroepsopleiding wellicht iets voor jou.

Beroepsopleidingen, officieel bekend als Toegepaste Beroepskwalificaties, omvatten certificeringen zoals BTEC’s en zijn beschikbaar in veel verschillende onderwerpen, waaronder IT, muziekproductie en zelfs rechten.

Het mooie van beroepsopleidingen is dat ze praktisch zijn, wat betekent dat je de kans krijgt om praktijkervaring op te doen in het door jou gekozen vakgebied, terwijl je de vaardigheden ontwikkelt die je nodig hebt om door te groeien naar een baan.

Bekijk alle cursussen

Een niveaus

Hoewel beroepsopleidingen doorgaans sterk gericht zijn op een specifieke carrière, Een niveaus zijn over het algemeen meer academisch en hebben tot doel uw begrip van bepaalde onderwerpen te vergroten. Je studeert meestal in de klas en leert uit schoolboeken. Je kunt maximaal vijf A-niveaus volgen, hoewel de meeste studenten zich bij slechts drie houden.

A-niveaus omvatten een reeks onderwerpen op verschillende gebieden, waaronder psychologie, biologie, geschiedenis en mediastudies. De meeste studenten die voor A Ranges studeren, willen in de toekomst een universitaire opleiding volgen. Hun toelatingseisen omvatten meestal A-niveaus in vakken die verband houden met de graad die je wilt studeren.

De toelatingseisen verschillen van plaats tot plaats, dus zorg ervoor dat u contact opneemt met de individuele scholen en hogescholen om erachter te komen wat u zoekt.

Wilt u meer ondersteuning tijdens uw loopbaantraject?

Bekijk dan eens Toegangspoort tot werk, ons free of charge carrièreprogramma. Het is speciaal ontworpen voor studenten zoals jij en zit boordevol boeiende video’s, bronnen en quizzen om je te helpen precies te bepalen wat je nu moet doen.

Je krijgt ook de kans om verschillende rollen uit te proberen in echte bedrijven met digitale werkervaring en je interviewvaardigheden te oefenen met onze voorzitter en CEO, James Reed CBE, met behulp van ons AI-interviewprogramma.

Hadden we al gezegd dat het volledig free of charge is? Wie zei dat leren kosten met zich mee moest brengen…

klaar om te beginnen? Probeer nu onze free of charge Gateway to Work-cursus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here