Home Carrière Hoe je wereldwijde werkervaring kunt opdoen zonder je huis te verlaten

Hoe je wereldwijde werkervaring kunt opdoen zonder je huis te verlaten

0
Hoe je wereldwijde werkervaring kunt opdoen zonder je huis te verlaten


Als je deze zomer op zoek bent naar een spannende mondiale ervaring, je professionele ontwikkeling wilt verbeteren en ervaring wilt opdoen met virtueel werken, dan Teamwerk misschien wel precies wat u zoekt! Dit programma brengt kleine groups van studenten samen om aan een undertaking te werken. Het duurt 4 weken, van 24 juni – 19 juli, en vergt een inzet van maximaal 10 uur per week. Geïnteresseerd? Hier vindt u wat meer particulars over TeamWork en waarom dit een kans is die u niet magazine missen…

Dus wat is een virtueel undertaking?

Web als bij elk groepsproject werk je in teamverband. Het verschil is dat je met TeamWork op afstand samen kunt komen in een on-line crew met studenten van Warwick en andere topuniversiteiten over de hele wereld. Je maakt deel uit van een groep van 6 studenten die de kans krijgen om gedurende 4 weken on-line samen te werken aan een undertaking van een organisatie.

We zorgen ervoor dat u Microsoft Groups kunt gebruiken in uw toegewijde projectteam, zodat u en uw crew elkaar on-line kunnen ontmoeten, materialen en de projectvoortgang kunnen delen. Projectmentoring wordt aan u en uw crew aangeboden door de organisatie aan wiens undertaking u gaat werken. Als onderdeel van het programma krijg je ook een introductietraining, plus ondersteuning van een toegewijde universiteitscontactpersoon voor, tijdens en na het undertaking.

Naast dat het flexibel en gemakkelijk toegankelijk is, kan on-line werken u waardevolle ervaring opleveren met technologie voor communicatie en samenwerking op afstand, teamwerk en interculturele vaardigheden, waar veel vraag naar is bij organisaties en die u een concurrentievoordeel kunnen geven als het gaat om solliciteren naar phases en afstudeerfuncties. Virtuele projecten zijn ook een geweldige manier om rechtstreeks met een organisatie samen te werken om werkervaring en inzicht op te doen in een bepaalde industriële sector.


Welk kind projecten zijn beschikbaar?

Projecten worden aangeboden door organisaties over de hele wereld, in verschillende sectoren, dus breed en gevarieerd! Eerder deelnemende organisaties waren onder meer Colgate Palmolive, Decathlon HK, Motion for Growth en Eurostar, en nog VEEL meer. Belangrijk is dat de projecten geen specifieke kennis van de sector of het onderwerp vereisen, dus je werkt met studenten uit een grote verscheidenheid aan studiedisciplines. .

Voor alle projecten is een inzet van minimaal 10 uur per week, op parttime foundation, vereist. Het is ook vermeldenswaard dat veel van onze organisatiementoren Warwick-alumni zijn. Zij zijn geweest waar jij bent geweest, hebben misschien soortgelijke dingen meegemaakt en zijn bereid hun wijsheid met je te delen!

Werk overal!

TeamWork biedt u de mogelijkheid om deze zomer wereldwijd werkervaring op te doen, waar u ook bent, zonder dat u uw huis hoeft te verlaten. Er zijn geen dure reiskosten of visumvereisten om te navigeren; u heeft alleen uw laptop computer nodig.

Hoe kan TeamWork mij helpen?

Er zijn ZO VEEL manieren waarop deelname aan TeamWork u en uw toekomstige carrière ten goede zal komen, maar hier zijn slechts enkele van onze belangrijkste punten:

  1. Ontwikkel uw internationale ervaring, teamwerkvaardigheden en netwerken
  2. Verbeter uw carrièrevooruitzichten: bouw uw CV op en ontwikkel uw vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid
  3. Leer meer over uzelf en verken uw carrièremogelijkheden
  4. Bouw een wereldwijd netwerk van vrienden op en ontmoet consultants uit de sector en potentiële werkgevers
  5. TeamWork wordt opgenomen in uw Hear-transcript
  6. Verdien credit voor de Warwick Award

Geloof ons niet alleen op ons woord over hoe goed TeamWork is! Dit is wat een van onze studenten zei over hun ervaring:

“De TeamWork-ervaring was verrijkend; Ik vond het vooral leuk om taken uit te voeren en onderzoek te doen met studenten van verschillende universiteiten. Het allerbelangrijkste is dat ik een aantal persoonlijke doelen heb bereikt, zoals het ontwikkelen van mijn intercultureel bewustzijn en het verbeteren van mijn vermogen om met nieuwe mensen te netwerken.” Tweedejaars rechtenstudent – ​​Warwick

Wat heb ik nodig om deel te nemen?

Het enige wat u nodig heeft is toegang tot een laptop en web; en parttime beschikbaar zijn van 24 juni t/m 19 juli. We bieden een free of charge, eenvoudig te gebruiken Microsoft Groups-platform, zodat u in touch kunt komen met uw teamleden, maar ook met de mentor van uw organisatie en de universiteitscontactpersoon.

Wie kan een aanvraag indienen?

TeamWork staat open voor alle RUG- en PG-studenten die aan Warwick studeren, ongeacht hun studierichting of nationaliteit. PLUS, Als je een pupil bent uit een demografische groep die ondervertegenwoordigd is in het hoger onderwijs, kom je in aanmerking voor een £ 400 beurs.

Hoe meld ik me aan?

TeamWork 2024-applicaties zijn nu geopend, hoor wat studenten die het programma hebben afgerond, vertelden hun ervaringen en volgen dit koppeling hieronder aan meer te weten komen over het programma en TOEPASSEN voor jouw plek! De inschrijving sluit op 28 maart. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op TeamWork 2024!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here