Home Huisdieren Win een Tommy Bahama hondenhalsband en riemset van K9 Put on

Win een Tommy Bahama hondenhalsband en riemset van K9 Put on

0
Win een Tommy Bahama hondenhalsband en riemset van K9 Put on


Deel met andere hondenliefhebbers!

Naarmate de dagen hotter worden en de verwachting voor lentewandelingen en strandbezoeken in de zomer groter wordt, is het misschien tijd om naar de halsband en riem van uw hond te kijken en te zien of hij klaar is voor zwemmen, zon en zand. We willen u graag een nieuwe lijn halsbanden en lijnen voorstellen voor het lenteseizoen met een naam die synoniem staat voor de zomer: Tommy Bahama.

K9 Put on Inc. heeft onlangs een samenwerking aangekondigd met Tommy Bahama voor de Spring ’24-collectie, waarmee u een lijn Biothane®-halsbanden en -riemen krijgt die mode en functionaliteit combineren. Deze gemakkelijk schoon te maken halsbanden en riemen zijn excellent voor doorweekte hondenwandelingen in de lente, zwemmen in de zomer of gewoon om er hip uit te zien in het hondenpark. Ze zijn verkrijgbaar in een regenboog van kleuren die de vreugde van de lente en de zomer weerspiegelen.

Nu zal een gelukkige DogTipper-lezer dat wel doen win een halsband en riemset in de kleuren en maten naar keuze!

Maak kennis met de K9 Put on for Tommy Bahama-collectie

K9 Put on en Tommy Bahama hebben de afgelopen twee seizoenen samengewerkt.

“We zijn blij om opnieuw met Tommy Bahama samen te werken”, zegt Andy Carter, VP Gross sales bij K9 Put on. “Deze nieuwe collectie bestaat uit een kleurrijk assortiment halsbanden en riemen waterdicht, uiterst duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast is er een D-ring voor een afvalzak aan de riem, een sterke gesp aan de zijkant met het Tommy Bahama-logo gelaserd op de bovenkant en robuuste draaibare drukknopen die de veiligheid en functionaliteit bevorderen.

Carter voegde eraan toe: “Biothaan ziet eruit en voelt aan als leer, maar biedt een meer humane optie.”

Over de halsbanden en riemen

Deze halsbanden en riemen zijn met liefde en precisie vervaardigd en onderscheiden zich door hun robuuste draaibare drukknopen, het vermogen om tot 1000 pond kracht te weerstaan ​​en het waterdichte Biothane®-materiaal.

Als u niet bekend bent met Biothane®, kan ik bevestigen dat het geweldig is om de gevreesde geur van natte halsbanden te vermijden. tremendous gemakkelijk schoon te maken na een duik of een modderige wandeling. Zoals onze vaste lezers weten, nemen we onze honden graag mee naar het strand in Port Aransas, waar ze elke dag bedekt met zout en zand vertrekken – maar het enige dat nodig is, is een snelle stijging om Biothane® schoon te maken en klaar te maken voor het plezier van de volgende dag.

De prijs

Eén lezer wint een Tommy Bahama kraag En riem. De halsband, gemaakt in de VS, is verkrijgbaar in vier maten en zes kleuren. De 1,5 meter lange riem is ook verkrijgbaar in dezelfde zes kleuren en wordt aangeboden in de maten 3/4 en 1 inch.

Mis deze kans niet om de stijl van uw hond naar een hoger niveau te tillen met de perfecte combine van duurzaamheid en eilandflair.

Hoe naar binnen te gaan

Eén gelukkige pup zal in stijl paraderen met een Tommy Bahama hondenhalsband en riem uit de K9 Put on Spring ’24 collectie. Stel je voor dat de hoofden draaien terwijl jij en je trouwe viervoeter een assertion maken tijdens je voorjaarswandelingen en stranduitjes. Laat de avonturen beginnen!

Je doet mee aan de onderstaande Rafflecopter. Deze weggeefactie staat alleen open voor Amerikaanse postadressen.

Succes!

een Rafflecopter-weggeefactie

Deze weggeefactie wordt gesponsord door en uitgevoerd door K9 Put on.

Parijs Permenter
Laatste berichten door Paris Permenter (alles zien)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here