Home Concert America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij wanneer u langskomt. Amerikaanse troepen nemen koffiemomenten

America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij wanneer u langskomt. Amerikaanse troepen nemen koffiemomenten

0
America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties.  We zijn blij wanneer u langskomt. Amerikaanse troepen nemen koffiemomenten


Pinterest

Het geheime wapen van het Korps Mariniers:

(Pinterest)
(Pinterest)

Door MICHAEL HAFT en HARRISON SUAREZ

Thuiskomen

Toen we terugkwamen van de uitzending kwamen we een podcast tegen die ons inspireerde om meer over koffie te leren. We hadden nooit verwacht dat het een obsessie zou worden. Koffie was meer dan alleen een drankje. Het was een manier om te onthouden waar het allemaal om draait, een manier om contact te maken met oude vrienden, een manier om te begrijpen waar onze levenspaden ons naartoe hadden gebracht.

We bevonden ons in coffeeshops, waar we over de mariniers schreven en probeerden de complexe emoties en gedachten die we hadden over onze ervaring te doorgronden. We hadden de afgelopen vier jaar in zo’n andere wereld doorgebracht, en de afgelopen zes jaar in zo’n andere mentaliteit, dat we, toen we het Korps Mariniers verlieten, beseften dat we die twee met elkaar moesten verzoenen.

En toen, midden in het proces, klikte het plotseling. We hielden van koffie, we genoten van schrijven, en het schrijven van een boek over ons favoriete drankje zou zoveel van onze andere interesses met elkaar verbinden. Fotografie, reizen, nieuwe mensen ontmoeten, gemeenschap en tijd doorbrengen met vrienden: het maakte allemaal deel uit van de aanpassing en een venster op wat we vervolgens zouden kunnen doen.

Michael Haft en Harrison Suarez zijn de auteurs van Perfecte koffie thuisen voormalige infanterieofficieren van het United States Marine Corps

De geschiedenis van koffie in het leger

Koffie is heerlijk en misschien zelfs een integraal onderdeel van je werkdag, maar wist je dat de smakelijke drank een rijke geschiedenis heeft in de Amerikaanse militaire ervaring?

Sinds de burgeroorlog speelt koffie een rol in het leven van de soldaat. Kapitein Robert Ok. Beecham uit de Burgeroorlog schreef in zijn boek Gettysburg: The Pivotal Battle of the Civil Battle: “De kracht van de soldaten om de vermoeidheid van de mars te doorstaan ​​en hun plaats in de gelederen te behouden werd enorm vergroot door de mogelijkheid om een kopje koffie onderweg.”

Deze traditie van koffie en het leger fascineerde vooral de mariniers Michael Haft en Harrison Suarez. Toen Haft en Suarez zich bij de mariniers voegden, verwachtten ze een zware reis, maar ze verwachtten geen obsessie met koffie. Naarmate hun enthousiasme over de drank groeide, begonnen ze te beseffen dat ze zich hadden aangesloten bij de gelederen van vele soldaten vóór hen die op de drank vertrouwden als een manier van leven.

In de New York Instances Haft en Suarez schreven over het belang van het ritueel dat het drinken van koffie met zich meebracht. “We deelden vaak met onze pelotonssergeanten en squadronleiders terwijl we rond een kaart verzamelden en onze plannen voor de dag bespraken. Of het nu in de bossen van North Carolina, de bergen van Californië of de woestijnen van Afghanistan was, het ritueel zorgde voor een gevoel van continuïteit.”

Haft en Suarez gingen verder Schrijf een boekover hun ontdekking van het verband tussen koffie en Amerikaanse soldaten.

https://www.aol.com/meals/history-coffee-military

voorraadLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here