Home Voeding Eén foto per uur/dag in het leven • Kath eet

Eén foto per uur/dag in het leven • Kath eet

0
Eén foto per uur/dag in het leven • Kath eet


Mijn vriendin Julie heeft een aantal blogposts in ‘één foto per uur’-stijl gemaakt die een leuke manier zijn om een ​​dag uit het leven te delen. Hier is die van mij!

Eén foto per uur

Elke keer als ik een ‘dag uit het leven’ probeer te doen, haal ik de lunch en laat ik de bal dan helemaal vallen! Ik dacht dat het volgen van Julie’s stijl van ‘één foto per uur’ me zou helpen op het goede spoor te blijven, en ik heb zelfs een herinnering in mijn telefoon ingesteld om 24 uur per dag af te gaan. Toch ook ik nog steeds viel een beetje af, maar ik denk dat je nog steeds een goed beeld krijgt van de dag! Ik vind het hilarisch hoe goed ik in de realtime lifestyleblogtrein ben gebleven en nu kan ik er nauwelijks water in trappen!

6.30 uur – Koffie + laptop in mattress

Als ik op tijd (9.30/10) naar mattress ga, phrase ik natuurlijk om 6.30 uur wakker. De beste dagen zijn wanneer ik even wakker kan worden voordat Birch bij mij in mattress komt! Ik doe altijd Wordle, Connections, e-mails en misschien een paar kleine taken.

7:30 – Drukte voor college

De bus van Mazen komt om acht uur, dus ik ben altijd een beetje aan het haasten om ontbijt te maken. Ik zou eerder uit mattress moeten komen lol! Mazen eet ‘s ochtends niet veel; toast met boter en melk of ontbijtgranen is typisch. Birch is mijn havermoutliefhebber en kan wel wat ontbijten! Meestal leeg ik de vaatwasser terwijl zij eten en dan is het naar de bushalte voor Mazen. Ik ben helemaal weg van schoolbussen!

Toen Mazen de deur uit was, dronk ik mijn AG1 smoothie!

8.30 uur – Loop naar de kleuterschool

Ik probeer de meeste dagen minstens één deel van de schooldag te lopen (ochtenden in de zomer als het koel is, middagen in de winter als het heat is). Birch magazine zoveel lopen als hij wil, maar hij vindt het nog steeds erg leuk om in de kinderwagen te chillen (wie niet!?). Ik zal verdrietig zijn volgend jaar als we een beetje te ver zijn voor de dagelijkse wandelingen naar de basisschool college. Bovendien was het deze dag volkomen ongebruikelijk heat! Een zeldzame traktatie in februari. Ik hou ervan om frisse lucht te krijgen, eerst te sporten en naar een podcast te luisteren terwijl ik met een lege kinderwagen naar huis loop.

9:15 uur – Werk + koffie

Ik dronk de laatste paar slokken koffie op en ging aan de slag met wat werk op het eiland.

11.00 uur – Powerwalk met Gus!

Omdat dit een dag was waarop ik niet naar de sportschool ging en het zo heat was, trok ik een SHORTS aan en nam Gus mee voor een lange wandeling over de Greenway vlakbij mijn huis.

12.00 uur – Douchetijd!

+ Huidverzorgingsroutine 🙂

12.30 uur – Lunch

Ik heb een grote salade gemaakt met rucola, kip aan het rotisserie, gorgonzola en wat ChixMix (ze stuurden me als monster!) En mijn favoriete sinaasappelmarmeladedressing.

13.00 uur – Weer aan het werk!

Na de lunch had ik nog twee uur voordat ik Birch op college moest halen. Ik heb aan een aantal blogposts gewerkt, en ik heb ook een beetje volwassen gemaakt, waaronder onderzoek naar zomerkampen en belastingscans.

15.00 uur – Birch is thuis!

Ik heb hem vandaag voor de tijd opgehaald met de auto. Hij bracht een indrukwekkend schilderij van Zuid-Amerika mee naar huis ter ere van waar zijn grootouders waren! Volgende: alle snacks.

15.30 uur – Mazen is thuis!

Opnieuw TGF-schoolbussen. Wat een geweldige tijdbesparing! We hebben een nieuw ninjatouw en Mazen kan naar de high klimmen! Het is zo zwaar voor de handen.

16.30 uur – Uitpakken

We openden de publish en een pakketje dat Wild Planet mij stuurde! Natuurlijk vond ik de sardientjes heerlijk, maar ik kan niet wachten om ook deze saladepakketjes te proberen.

18.30 uur – Etenstijd!

Sla twee uur vooruit voor het koken en het voorbereiden van het diner! Wij maakten een Groene chef-kok maaltijd met zalmpesto, zoete aardappelen en paprika met een klodder yoghurt, altijd! Dat is een alcoholvrije wijn van Allee! (Krijg 20% ​​korting met de code KATHEEATS als je het wilt proberen!)

19.00 uur – Puzzeltijd!

Terwijl Birch en Thomas zich klaarmaakten voor badtijd, was ik aan het puzzelen. Deze Beatles-puzzel hebben we van mijn ouders geleend. Het is classic!

19.30 uur – Berkenbedtijd

Thomas doet meestal het Birch-bad (terwijl ik mijn huidverzorging in dezelfde kamer doe). Daarna worstelen ze een tijdje. Dan doe ik meestal boekjes/liedjes/instoppen. Dit sort houdt van knuffelen!

20.30 uur – Outlander + Jenis’s

Mazen krijgt VR-tijd tot 8.30 uur (nadat hij gedoucht heeft) en ik cease hem in. Meestal starten we een present en pauzeren deze wanneer hij klaar is om in te slapen, en maken hem dan af als er tijd is, afhankelijk van wanneer we ermee beginnen. We zijn bezig met Outlander seizoen 6 en vinden het geweldig.

Ook: ik ben geen fruitig ijsmeisje, maar de Brambleberry van Jenis is gewoon ongelooflijk. Er zitten stukjes haverstreusel in!

21.30 uur – Bedtijd

We gaan naar mattress om tanden te poetsen en te lezen. Kindle-licht aan tot ongeveer 10 uur!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here