Home Huisdieren Man rukte katje met grote duim weg van fokker om naar hond te brengen

Man rukte katje met grote duim weg van fokker om naar hond te brengen

0
Man rukte katje met grote duim weg van fokker om naar hond te brengen


Honden zijn niet alleen ons gezin: ze zijn loyaal, liefdevol en natuurlijk geweldig. De hond in dit verhaal herinnert ons eraan dat pups een eindeloze hoeveelheid liefde te geven hebben. Skywalker, een kitten met te grote poten, werd afgewezen door een fokker die hem vanwege zijn genetische aandoening alleen als een financiële final zag. De fokker bracht hem naar een dierenarts en vroeg om euthanasie. Gelukkig kon een medelevende kliniekmedewerker het niet verdragen om een ​​einde te maken aan het leven van Skywalker. Hij nam het kitten mee naar huis en stelde hem voor aan Mojito, zijn Golden Retriever. Ze vormden onmiddellijk een sterke band en brachten al hun tijd samen door.

YouTube

Golden Retrievers, bekend om hun zorgzame karakter, gingen met Skywalker om alsof hij van haar was. Mojito vervulde de rol van vriend en moeder en zorgde voor Skywalker terwijl hij met hem speelde. Mojito is altijd waakzaam en laat Skywalker zelden uit hun zicht verdwijnen. Ze beschermde hem en gaf hem alle mogelijke liefde. De twee liggen vaak tegen elkaar aan en vallen samen in slaap, waardoor ze hartverwarmende foto’s en video’s maken waar hun vader nooit meer afstand van zal doen.

YouTube

Hun gezelschap blijft hun vader enorme vreugde schenken. Mojito’s liefdevolle temperament previous good bij Skywalker. Terwijl Skywalker volwassen werd, is hun vriendschap onwankelbaar gebleven. Hij koestert Mojito’s genegenheid zo erg dat hij zijn hondenmoeder zelden uit het oog verliest. Zeven maanden zijn verstreken, maar hun band blijft onbreekbaar.

YouTube

Dankzij het medeleven van de kliniekmedewerker hebben Mojito en Skywalker een onbreekbare band gevormd die voor altijd ongedeerd zal blijven. Hun vader kon niet gelukkiger zijn! Skywalker vond niet alleen een vriend, maar ook een draagmoeder in Mojito.

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here