Home Concert “Liefde laat me dwaze dingen doen” Martha en de Vandellas

“Liefde laat me dwaze dingen doen” Martha en de Vandellas

0
“Liefde laat me dwaze dingen doen” Martha en de Vandellas


afbeelding

Love (Makes Me Do Silly Issues) is een popballad uit 1965 Meidengroep MotownMartha en de Vandella’s.

Een zeldzame ballad voor de groep, waarvan de kracht naar verluidt onder meer uptempo souldansnummers was “Dansen op straat” en “Nowhere to Run”de b-kant van de single van de groep, “You have Been in Love Too Lengthy”, hoewel het nummer slechts piekte op # 70 in de Billboard Scorching 100 singles chart en # 22 op de Aanplakbord Scorching R&B singles chart, het stond nummer één in veel Amerikaanse city radio-afspeellijsten. Het nummer, geschreven en geproduceerd door Holland-Dozier-Hollandlaat de verteller uitleggen waarom liefde haar dingen doet doen waar ze later spijt van krijgt.

Bron

https://www.youtube.com/watch?v=Jt8WZ8lemVM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here