Home Natuur Postdocs vieren een loonsverhoging van 24% in een van de duurste steden ter wereld

Postdocs vieren een loonsverhoging van 24% in een van de duurste steden ter wereld

0
Postdocs vieren een loonsverhoging van 24% in een van de duurste steden ter wereld


Demonstranten marcheren door de straten met spandoeken en borden tijdens de stakingsactie van het Sinaï Postdoctoraal Organisatiecomité

Het Sinai Postdoctoral Organizing Committee heeft gezorgd voor betere lonen en voordelen voor postdocs aan de Icahn College of Medication op de berg Sinaï in New York Metropolis.Krediet: Pacific Hyunh/SPOC-UAW

Als enige verdiener voor zijn gezin van vier personen bedroeg het startsalaris van Balalgopal Pai in 2021 62.500 greenback. Pai, een postdoctoraal onderzoeker aan de Icahn College of Medication op Mount Sinai in New York Metropolis, vond het moeilijk om rond te komen.

De boodschappen bestonden uit het hoogst noodzakelijke – en nieuwe kleren voor zijn twee kinderen, naschoolse opvang en pianolessen waren uitgesloten.

Hoewel zijn familie de huisvesting heeft gesubsidieerd en zijn salaris in 2022 is verhoogd naar $70.000 vanwege zijn eerdere postdoc-ervaring in Regensburg, Duitsland, zegt de neurowetenschapper dat het betalen voor basisbehoeften nog steeds een uitdaging blijft. “We leefden heel dicht bij salaris tot salaris”, zegt Pai.

Maar vorige maand ontvingen Pai en zijn collega-postdocs bij Icahn loonsverhogingen en verschillende andere voordelen. Deze werden op 22 december van kracht en markeerden het einde van een vijftien maanden durende vakbondsstrijd verhoogde het minimumsalaris van inkomende postdocs op de berg Sinaï met 24%, naar $72.500.

Het corrigeren van oneerlijke beloningen

“We weten dat postdocs ernstig onderbetaald worden”, zegt Andrea Joseph, een postdoc in de chemische technologie, die samen met Pai deel uitmaakte van het vakbondsorganisatiecomité en betrokken was bij salarisonderhandelingen. Volgens de commissie is de deal het hoogste minimumsalaris voor postdocs in de Verenigde Staten. Joseph wijst erop dat de startsalarissen voor postdocs sinds 2018 niet meer zijn verhoogd, wat voor further druk zorgt een van de duurste steden ter wereld.

Volgens de Wereldwijde kosten van levensonderhoud 2023 onderzoek door de Economist Intelligence Unit, een bedrijfsanalysegroep gevestigd in Londen, New York Metropolis, verbonden met Genève, Zwitserland, voor de derde duurste stad mondiaal te leven.

Natuur‘S mondiaal postdoconderzoekdat afgelopen oktober werd gepubliceerd, ontdekte dat ongeveer 62% van de deelnemers in Noord- of Midden-Amerika ontevreden is over hun compensatie.

Deze onvrede heeft geleid tot een uittocht van postdocs uit de academische wereld naar de industrie. In de Verenigde Staten is het gemiddelde salaris voor iemand met een doctoraat in de biowetenschappen in zijn eerste jaar in de industrie bijvoorbeeld het dubbele van het gemiddelde postdoc-salaris.1. De overwinning van de postdocs op de berg Sinaï maakt echter deel uit van een groeiende beweging van succesvolle vakbondsorganisatie-inspanningen die in het hele land van begin zijn gegaan, ook op Columbia Universiteitook in New York Metropolis, de Systeem van de Universiteit van Californië en de Universiteit van Washington in Seattle.

Hoewel de berg Sinaï al gesubsidieerde huisvesting aan postdocs voorzag, versterkt de collectieve arbeidsovereenkomst de bescherming en voorziet in drie jaar gegarandeerde huisvesting – de eerste keer dat een dergelijke bepaling is opgenomen in een postdoc-vakbondsovereenkomst, zegt Joseph. De overeenkomst biedt ook maximaal zes further weken volledig betaald verlof voor nieuwe ouders, evenals $ 1.500 voor verhuiskosten. Pai zegt dat hij dit geld graag zou hebben verwelkomd ter compensatie van de ruim 6.000 greenback die hij heeft besteed aan de verhuizing van zijn gezin van Duitsland naar New York in 2021. De overeenkomst zal ook 1.250 greenback aan visumgerelateerde verlengingskosten voor internationale postdocs opleveren.

Zorgen over de financiering

Maar sommigen maken zich zorgen over de manier waarop de salarissen gefinancierd zullen worden. “Ik steun vakbonden in het algemeen en dat postdocs goed worden behandeld”, zegt een hoofdonderzoeker van de berg Sinaï, die verzocht om het gebruik van zijn naam niet, zodat hij vrijuit kan spreken zonder de postdocs met wie hij werkt van zich te vervreemden. Op de korte termijn, zo legt hij uit, zullen de hoofdonderzoekers een beroep moeten doen op de regenachtige dagen van hun laboratoria en moeten bezuinigen op de voorraden. “Maar ik denk wel dat dit er op de lange termijn toe zal leiden dat er minder postdocs in dienst zullen zijn”, waarschuwt hij.

Deze bezuinigingen kunnen een grotere impression hebben. “Als je een huge finances hebt en veel meer betaalt voor een postdoc, zal dit de manier veranderen waarop je je beurs schrijft, en wat je beloofd hebt te doen”, zegt Donna Ginther, directeur van het Institute for Coverage. & Social Analysis aan de Universiteit van Kansas in Lawrence, die wetenschappelijke arbeidsmarkten bestudeert. “Het gaat de manier waarop wetenschap wordt bedreven veranderen.”

In december heeft een adviescommissie van de directeur van de Amerikaanse Nationwide Institutes of Well being (NIH), de federale financier van medisch onderzoek van het land, adviseerde een verhoging van $ 56.484 naar $ 70.000 als minimumbedrag voor de Nationwide Analysis Service Award, die wordt gebruikt als richtlijn voor de beloningsniveaus voor postdocs. De NIH overweegt nog steeds de haalbaarheid van het doorvoeren van de verhoging.

Ondertussen zegt Joseph dat het postdoc-organisatiecomité op de berg Sinaï de volgende stappen zal ondernemen om het contract af te dwingen. De groep ondersteunt ook postdoctorale onderzoekers die zich in het hele land organiseren, waaronder collega’s van de New York College en Weill Cornell Medication in New York Metropolis, door advies en contractonderhandelingsstrategieën te delen en campagne-evenementen bij te wonen, “zodat we macht kunnen opbouwen en de arbeidsomstandigheden kunnen verbeteren. samen”, zegt Jozef.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here