Home Natuur De kustbossen van Washington helpen zich voor te bereiden op de toekomst – The Nature Conservancy in Washington

De kustbossen van Washington helpen zich voor te bereiden op de toekomst – The Nature Conservancy in Washington

0
De kustbossen van Washington helpen zich voor te bereiden op de toekomst – The Nature Conservancy in Washingtondoor Sara Adams, freelanceschrijver

De kustbossen van de Pacific Northwest zijn een integraal onderdeel van onze manier van leven. Zowel jagers, verzamelaars als recreanten zijn blij met hun aanbod. Duurzame oogst is een belangrijk onderdeel van onze economie en een bron van lokale werkgelegenheid. Ze helpen ons water schoon te houden, rivieren gezond en bieden leefgebied aan wilde dieren.

Nu we echter de bladzijde omslaan over het warmste jaar ooit, worden we herinnerd aan de uitdagingen waarmee onze bossen worden geconfronteerd. Terwijl droge bossen te maken krijgen met ernstigere bosbranden en droogte, hebben natte bossen aan de kust te kampen met een unieke reeks omstandigheden, zoals veranderingen in landgebruik, toenemende insecten en ziekten, en excessive weersomstandigheden.

Nu de klimaatverandering deze stressfactoren nog verergert, is het dringend nodig om onze bossen voor te bereiden op de toekomst. Maar hoe?

De antwoorden liggen diep in de oerbossen van het Ellsworth Creek Protect, gelegen aan de zuidwestkust van Washington. Nieuw onderzoek biedt landbeheerders een manier om kenmerken te cultiveren die de bossen van morgen zullen helpen zich aan te passen aan een steeds veranderende omgeving.

Ellsworth Creek Protect: een levend laboratorium voor bosveerkrachtLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here