Home Huisdieren NFL’s Logan Ryan bezoekt een dierenziekenhuis dat het leven van zijn hond heeft gered

NFL’s Logan Ryan bezoekt een dierenziekenhuis dat het leven van zijn hond heeft gered

0
NFL’s Logan Ryan bezoekt een dierenziekenhuis dat het leven van zijn hond heeft gered

Deel met andere hondenliefhebbers!

Hoewel alleen de tijd zal leren wie de grote wedstrijd wint als de San Francisco 49ers het opnemen tegen de Kansas Metropolis Chiefs, heeft 49ers-veiligheid Logan Ryan al de bewondering van dierenliefhebbers gewonnen voor zijn voortdurende inspanningen om honden en katten in nood te helpen. De mede-oprichter van The Ryan Animal Rescue Basis werkte onlangs samen met televisiejournalist Katie Couric om een ​​dierenziekenhuis in de schijnwerpers te zetten dat een echte sport changer is geweest voor zieke en gewonde honden en katten… waaronder een van de viervoetige leden van Ryan’s eigen ‘thuisploeg’.

Geadopteerd door de tweevoudig Tremendous Bowl-kampioen in 2014, Leeuw meerdere operaties nodig. Toen er in 2019 een infectie ontstond na een heupoperatie, bracht Ryan zijn Pit Bull-maatje met spoed naar een BluePearl-dierenziekenhuis in Franklin, Tennessee, waar een operatie zijn leven redde.

Ryan, zijn vrouw en mede-oprichter van RARF, Ashley, en Katie Couric wilden het bewustzijn vergroten van het cruciale werk van BluePearl-dierenziekenhuizen en de diversiteit onder dierenverzorgers onder de aandacht brengen. Ze brachten voor een aflevering een bezoek aan de vestiging van het dierenziekenhuis in Clearwater, Florida. van de digitale serie Ontketend met Katie Couric.

Stichting Ryan Animal Rescue (RARF)

Opgericht in 2017 door Ryan Logan en zijn vrouw Ashley Bragg Ryan, Stichting Ryan Animal Rescuehelpt dieren in nood op tal van manieren:

  • hulp aan dierenwelzijnsorganisaties in het hele land door middel van subsidiemogelijkheden
  • het Investing in A Various Future-initiatief, dat financiering en middelen verstrekt om mensen van kleur te helpen het dierenwelzijn te vergroten en het bewustzijn te vergroten van bedrijven of organisaties met een dierenthema die eigendom zijn van en/of worden geëxploiteerd door mensen van kleur
  • het Crew RARF-programma, een particuliere groep voor mensen in de dierenwelzijnssector die gezelschapsdieren helpt promoten die moeite hebben gehad een perpetually dwelling te vinden, en nog veel meer.

BluePearl dierenziekenhuizen

Beginnend met één praktijk in Florida in 1996, vandaag BluePearl dierenziekenhuizen zijn verspreid over de Verenigde Staten, waarbij de dichtstbijzijnde locatie gemakkelijk te vinden is by way of een functie op de web site van het ziekenhuis.

Nog meer hondennieuws

Lara Spencer adopteert hond

Juwan Johnson trapt Shelter Bowl af

Millie Bobby Brown pleegt een adopteerbare hond

Laatste berichten door Grace Sydney (alles zien)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here