Home Huisdieren Budweiser Clydesdales Tremendous Bowl 2024 Business: ze zijn terug

Budweiser Clydesdales Tremendous Bowl 2024 Business: ze zijn terug

0
Budweiser Clydesdales Tremendous Bowl 2024 Business: ze zijn terug


De langverwachte Tremendous Bowl-commercial, bekend om zijn emotionele influence, staat klaar om in 2024 een comeback te maken. Budweiser, bekend om zijn iconische advertenties, heeft voor opwinding gezorgd door followers een voorproefje te bieden. Budweiser biedt een glimp van hun geliefde Clydesdales. De video ontvouwt zich met majestueuze schoonheid terwijl de Clydesdales, synoniem met het erfgoed van Budweiser, het scherm sieren. Deze prachtige paarden, bekend om hun elegantie, worden sierlijk galopperend door een besneeuwd winterlandschap vastgelegd. Het is een scène van betovering en fascinatie.

Bron afbeelding/verhaal: Budweiser through YouTube-video

De Tremendous Bowl-commercials van Budweiser hebben voortdurend de harten van de kijkers geraakt. Terwijl de verwachting voor de volledige business toeneemt, kijken followers reikhalzend uit naar de magie waar Budweiser bekend om staat. Met zijn geschiedenis van het leveren van betekenisvolle reclamespots, staat Budweiser klaar om in 2024 opnieuw een gedenkwaardig Tremendous Bowl-moment te creëren. Het merk heeft ‘Outdated Faculty Supply’ onthuld, een verhaal dat de iconische Clydesdales verenigt met een Labrador Retriever en hen afbeeldt als de helden van de dag.

De verhaallijn speelt zich af tegen de achtergrond van een hevige sneeuwstorm die een schilderachtig stadje overspoelt, wat leidt tot wijdverbreide stroomstoringen en de sluiting van grote snelwegen. Te midden van deze chaos wordt de plaatselijke bar geconfronteerd met een penibele situatie, omdat de voorraad “Bud” bijna op is. Op dit second van nood gaan de Budweiser Clydesdales, vergezeld van hun trouwe gouden Labrador Retriever-metgezel, op een missie om de dag te redden.

Hoewel de preview beknopt is, krijgen de nobele dieren met identify meer bekendheid op het scherm vergeleken met hun verschijning vorig jaar.

Bron afbeelding/verhaal: Budweiser through YouTube-video

Dit jaar heeft Budweiser de opwinding aangewakkerd door te laten doorschemeren dat het publiek getrakteerd kan worden op een uitgebreidere berichtgeving over de geliefde Clydesdales. In een persverklaring kondigde het bedrijf trots de terugkeer van de iconische paarden aan, waarbij het benadrukte dat ze symbool staan ​​voor “een tijdloze boodschap van veerkracht, vastberadenheid en eenheid through een gedeeld biertje. De business is diep geworteld in de beelden, verhalen en filmische charme die de reputatie van het merk als een van de belangrijkste adverteerders in de geschiedenis hebben versterkt.”

Bovendien heeft Budweiser onthuld dat deze majestueuze paarden niet alleen op de schermen zullen verschijnen, maar ook fysiek aanwezig zullen zijn op de grond in Las Vegas.

Klik op de onderstaande video om dit ongelooflijke verhaal te bekijken!

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here