Home Sport NFL-Wat je kunt verwachten van de Tremendous Bowl-advertenties van dit jaar

NFL-Wat je kunt verwachten van de Tremendous Bowl-advertenties van dit jaar

0
NFL-Wat je kunt verwachten van de Tremendous Bowl-advertenties van dit jaar


NFL-advertenties

(USA TODAY Sport/Bestandsfoto)

Tremendous Bowl advertenties boeien het publiek tijdens de Amerikaanse televisie-uitzending van het evenement en die van dit jaar pronkstukspel in Las Vegas op zondag bevat de Kansas Metropolis Chiefs en de San Francisco 49ers.

Hieronder vindt u informatie over de advertenties van dit jaar:

Hoeveel kosten Tremendous Bowl-commercials?

De prijs van een spot van 30 seconden op CBS werd verkocht voor ongeveer $ 7 miljoen, volgens een bron die bekend is met de advertentieverkoop.

Wie adverteert er in de Tremendous Bowl 2024?

Ongeveer 50+ adverteerders zullen strijden om de aandacht van de verwachte ruim 100 miljoen kijkers.

Waarom heeft de Tremendous Bowl zoveel advertenties?

Bedrijven profiteren van het uitzonderlijk hoge kijkerspubliek en de brede demografische aantrekkingskracht van het evenement en investeren aanzienlijke middelen om ervoor te zorgen dat hun advertenties opvallen en een blijvende indruk achterlaten op de mensen die naar verwachting de sport zullen zien.

Wat waren de populairste Tremendous Bowl-commercials?

De Tremendous Bowl heeft veel advertenties gehad die later een onderdeel van de populaire cultuur werden, waaronder Burgerketen Wendy’s ‘The place’s the Beef?’, Snickers: ‘You are Not You When You are Hungry’ en Apple’s ‘1984’, geregisseerd door Ridley Scott.

Welke beroemdheden zullen in de commercials te zien zijn?

De Argentijnse voetbalster Lionel Messi zal verschijnen in een industrial voor het biermerk Michelob naast de NFL-hal van Famer Dan Marino. Acteur Christopher Walken zal te zien zijn in een BMW-commercial en deelt de highlight met halftime showartiest Usher. Ondertussen zal actiester Arnold Schwarzenegger verschijnen in een industrial voor de verzekeringsmaatschappij State Farm.


Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.


Uw abonnement is succesvol verlopen.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here