Home Sport Jordan Poole werd door Wizards-fans van de thuisvloer uitgejouwd vanwege de slechtste wedstrijd tot nu toe

Jordan Poole werd door Wizards-fans van de thuisvloer uitgejouwd vanwege de slechtste wedstrijd tot nu toe

0
Jordan Poole werd door Wizards-fans van de thuisvloer uitgejouwd vanwege de slechtste wedstrijd tot nu toe


Jordan Poole wordt betrapt in een seizoen van de hel voor de ongelukkigen Washington-tovenaars. Nog geen twee jaar geleden ontpopte Poole zich als een belangrijk onderdeel van de movie Golden State Warriors’ onwaarschijnlijke run naar het kampioenschap van 2022. Maanden later tekende Poole een max-contract en werd hij in zijn gezicht geslagen door teamgenoot Draymond Inexperienced. Zijn carrière is sindsdien niet meer hetzelfde.

Er was enig optimisme dat Poole dit jaar van een herstelseizoen zou kunnen genieten na de transactie die hem naar DC stuurde Poole had bij de Warriors op zijn greatest blijk gegeven van elektrisch scorend vermogen, en er zouden zeker genoeg schoten te doen zijn in een Wizards-team dat web aan een enorme wederopbouw was begonnen. Nou, dat is niet gebeurd. Tegenwoordig hoor je alleen over Poole als hij verwikkeld is in virale momenten alle de fout redenen bij een van de slechtste groups van de competitie.

De Jordan Poole-ervaring bereikte woensdagavond een nieuw dieptepunt. De Cleveland Cavaliers versloeg de Wizards met 114-106 in een spel dat Poole graag zou willen vergeten. Hij eindigde puntloos in 25 minuten en schoot 0-uit-5 vanuit het veld voordat hij een fout maakte. Toen Poole tegen het einde van het vierde kwartaal een diepe pull-up miste, werd hij door het thuispubliek in Washington arduous uitgejouwd. Bekijk de video hier:

Poole leverde die avond vijf assists, twee rebounds en een steal, maar dat zal niemand zich herinneren. Ze zullen zich het feit herinneren dat hij in 25 minuten met nul punten eindigde voordat hij een fout maakte. Het is een beetje arduous voor de Wizards-fans om hem van de vloer te schelden, maar het is ook moeilijk om hen de schuld te geven.

Het is echt een marvel dat de Warriors iemand hebben gevonden die Poole uit handen kan nemen. Terwijl Chris Paul niet echt heeft gesport in Golden State, hij heeft tenminste een aflopend contract. Poole staat nog steeds onder contract voor de komende drie jaar voor ruim $96 miljoen.

Iedereen zou ervoor moeten pleiten dat Poole binnenkort een betere bal gaat spelen. Wie weet met wat voor interne strijd hij te maken kreeg nadat hij door Inexperienced werd neergeslagen. Toen Poole op zijn hoogtepunt was, was het zo leuk om hem basketbal te zien scoren. De Warriors winnen het kampioenschap van 2022 niet zonder zijn bijdragen. Op de een of andere manier lijkt het nu allemaal zo lang geleden. Hoe langer dit seizoen duurt, hoe erger het wordt voor zowel de Wizards als Poole.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here