Home Sport James Reid over ‘leuk verkleden’, representatie in de mondiale mode

James Reid over ‘leuk verkleden’, representatie in de mondiale mode

0
James Reid over ‘leuk verkleden’, representatie in de mondiale mode


James Reid over 'leuk kleden', PH-vertegenwoordiging in de mondiale mode

Reid woont de Fendi-show bij. —DAVID GRACIADAS

Zanger-acteur James Reiddie on-line buzz creëerde na zijn debuut op de Milan Vogue Week, zei dat het moeilijk was om zich het specifieke punt in zijn leven te herinneren toen hij zich voor het eerst bewust werd van wat hij droeg, maar gaf toe dat het samenzijn met vriendin Issa Pressman “me onder druk zet om er op mijn greatest uit te zien. ”

“Dit is prima, need ze helpt me toch … Ze is waarschijnlijk de meest stijlvolle persoon die ik ken”, vertelde James in een current interview aan Inquirer Leisure. Hij noemt Issa zijn creatief directeur en John Lozano, zijn stylist.

“Ik denk dat ik altijd opmerkzaam ben geweest sinds ik in de schijnwerpers sta; ik zit nu al dertien jaar in de showbusiness. Mode is dus iets waar ik al jaren van geniet en waar ik steeds gepassioneerder door ben geworden. Het is zeker dat het samenzijn met andere mensen heeft beïnvloed hoeveel ik over mode denk, hoeveel het mij beïnvloedt”, aldus de 30-jarige kunstenaar.

James zei dat hij voor het eerst was uitgenodigd om de Louis Vuitton-show in Parijs bij te wonen. “Toen werd bekend dat ik voor de Vogue Week in Milaan en Parijs zou zijn, dus de uitnodigingen stroomden binnen. Het komt ook omdat John een grote rol speelde als mijn stylist, en vanwege de connecties die hij heeft in de modewereld. heeft echt geholpen,” voegde James eraan toe, die ook exhibits van de luxe modehuizen Fendi en Tod’s kon bijwonen.

James woonde samen met Issa ook de modeshow Emporio Armani bij, waar hij de legendarische ontwerper Giorgio Armani ontmoette.

James Reid (rechts) met de legendarische modeontwerper Giorgio Armani tijdens de Emporio Armani-show

James Reid (rechts) met de legendarische modeontwerper Giorgio Armani tijdens de Emporio Armani-show —DAVID GRACIADAS

‘Delen van wie ik ben’

“Mijn grootste les van de hele Vogue Week was eigenlijk gewoon een dieper inzicht in mijn eigen persoonlijke stijl”, aldus de singer-songwriter. “Maar als het gaat om wat ik denk dat de Pinoy-fashionista’s, vooral de ontwerpers, zouden kunnen waarderen, dan is het de toewijding en het harde werk dat ze in Vogue Week hebben gestoken. Uit de exhibits die ik hier op de Filippijnen heb gezien, heb ik het gevoel dat de modescene een aanzienlijke impuls heeft gekregen. Ik denk dus dat het niet lang zal duren voordat we meer Filippijnse vertegenwoordiging op mondiaal niveau zullen zien.”

James kwam in de showbizz terecht through de reality-talentenjacht “Pinoy Large Brother: Teen Conflict” in 2010, waar hij tot winnaar werd uitgeroepen. De Australisch-Filippijnse artiest tekende in 2013 bij Viva Information en bracht uiteindelijk twee albums uit. Later wilde hij creatieve controle over zijn muziek, dus richtte hij in 2017 het platenlabel Careless op, dat in 2019 onafhankelijk werd.

Op de vraag hoe zijn werk als singer-songwriter aansluit bij zijn modesmaak, zei James: “Dat doen ze niet. Ik hou van mode. Ik hou ervan om me mooi te kleden, en ik ben ook een songwriter. Die twee passen niet echt bij elkaar, het zijn gewoon twee dingen waar ik echt van geniet en die deel uitmaken van wie ik ben en wat ik doe.”


Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.


Uw abonnement is succesvol verlopen.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here