Home Sport Silverstone blijft nog tien jaar op het F1-schema staan

Silverstone blijft nog tien jaar op het F1-schema staan

0
Silverstone blijft nog tien jaar op het F1-schema staan


Eén van de grootste evenementen van de Formule 1 zal nog zeker tien jaar op de kalender blijven staan.

Donderdag werd bekend dat de Britse Grand Prix op Silverstone zijn contract met de F1 heeft verlengd tot en met 2034. Het racecircuit, dat wordt beschouwd als een van de meest historische en legendarische circuits op de F1-kalender, maakte de verlenging bekend op sociale media.

Met hulp van George Russell en Lando Norris:

In een verklaring stelt Stefano Domenicali, de president en CEO van de F1, merkte op dat Silverstone vormde de ‘kern van de F1-geschiedenis’.

“Ik ben verheugd te kunnen aankondigen dat de Britse Grand Prix met deze overeenkomst nog tien jaar op de kalender zal blijven staan. Silverstone is een iconische locatie in het hart van de F1-geschiedenis en nu het zijn negende decennium nadert waar Grands Prix worden gehouden, blijft het evenement followers van over de hele wereld aantrekken voor fantastische races op het circuit en de geweldige fanervaring daarbuiten”, aldus Domenicali. “Ik wil Stuart Pringle en het Silverstone-team bedanken voor hun harde werk en toewijding om de Britse Grand Prix naar nieuwe hoogten te tillen en ik kijk ernaar uit om nauw met hen samen te werken terwijl ze ernaar streven de faciliteiten en fanervaring de komende tijd verder te verbeteren. tien jaar.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here