Home Sport Lorene Toring loopt een kruisbandblessure op en maakt een einde aan de Adamson-stint

Lorene Toring loopt een kruisbandblessure op en maakt een einde aan de Adamson-stint

0
Lorene Toring loopt een kruisbandblessure op en maakt een einde aan de Adamson-stint


Lorene Toring Adamson Lady Falcons UAAP

Lorene Toring (#18) neemt afscheid van de Adamson Girl Falcons met een ACL-blessure. –UAAP-FOTO

MANILA, Filippijnen – Lorene Toring neemt afscheid van Adamson nadat ze final had van een ACL-blessure voorafgaand aan het UAAP Seizoen 86 damesvolleybaltoernooi, dat op 17 februari begint in de Mall of Asia Area.

Toring vertelde woensdag op Instagram dat ze een knieblessure had opgelopen tijdens het seizoen, waardoor ze haar laatste speeljaar bij de Girl Falcons niet meer kon spelen.

“Hoezeer ik ook had gehoopt en gedroomd om mijn laatste UAAP-seizoen samen met mijn teamgenoten te spelen, ik ben gaan accepteren dat God soms andere plannen met ons heeft. Het is met pijn in het hart dat ik het nieuws moet delen dat een VKB-blessure mij in de nabije toekomst aan de kant heeft gezet”, schreef de middenblokker van Adamson.

Adamson-coach JP Yude onthulde dat Toring afgelopen januari tijdens een coaching uitgleed en al onder het mes ging om haar kruisbandblessure te herstellen.

De eerstejaars Girl Falcons-coach gelooft dat God betere plannen heeft voor zijn speler en wenst haar het beste op haar weg naar herstel.

Toring belooft haar teamgenoten het komende seizoen te steunen, terwijl de Girl Falcons de Akari Chargers in vijf units verbluften om woensdag de Akari Invitational Cup te regeren.

“Voor mijn teamgenoten waren jullie meer dan alleen vrienden; jij bent mijn tweede familie geweest. Hoewel ik dit seizoen misschien niet fysiek bij je op het veld kan staan, weet je dat ik je vanaf de zijlijn zal aanmoedigen”, zei ze.

Toring voegde eraan toe dat ze gemengde gevoelens had toen ze afscheid nam van haar teamgenoten, coaches en de hele Adamson-gemeenschap.

“Terwijl ik afscheid neem, draag ik een leven vol herinneringen en reduce met me mee die ik voor altijd zal koesteren. Met trots kan ik zeggen dat ik een Vincentiaanse student-atleet ben. Afscheid van de plek die mij heeft gevormd, mijn geliefde Adamson College”, zei ze.

Toring begon in het seizoen 2020 te spelen voor Adamson. Ze speelde een belangrijke rol bij de bronzen medaille van de Girl Falcons in het afgelopen UAAP-seizoen en speelde in een aantal finales van het voorseizoen en de prijzen voor beste middenblokkers.


Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.


Uw abonnement is succesvol verlopen.

Toring en teamcaptain Lucille Almonte kozen ervoor om bij Adamson te blijven te midden van het vertrek van Trisha Tubu, Louie Romero, Kate Santiago en andere Girl Falcons, die prof werden en zich bij ex-coach Jerry Yee voegden bij Farm Contemporary.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here