Home Voeding Er komt een klein konijntje • Kath eet

Er komt een klein konijntje • Kath eet

0
Er komt een klein konijntje • Kath eet


Hier is een samenvatting van mijn weekend in North Carolina om mijn vrienden te vieren!

Er komt een klein konijntje!

Lydia en Larry verwachten in april een jongetje en ik ben zaterdagochtend naar Raleigh gereden om hun babyshower bij te wonen! Mijn ouders zijn nog op wereldreis, anders had ik de jongens meegenomen naar hun huis. Maar in plaats daarvan had ik een klein mama-uitje en ging rechtstreeks naar Raleigh.

Wat ziet Lydia er prachtig uit!

Het was Becca’s verjaardag, dus wij hebben haar ook gevierd 🙂

De douche had een konijnenthema en de vrouwen die de gastheer waren, hebben fantastisch werk geleverd door het thema tot in elk element te verwerken, van het eten tot de taart en de kleine konijntjes die in hoekjes en gaatjes waren verstopt.

Oranje middelbare schoolklas van ’01!

Het was zo geweldig om een ​​aantal van mijn beste vrienden van de middelbare college te ontmoeten. En anderen die ik niet had gezien tientallen jaren!

Cadeau tijd!

Deze foto is gemaakt nadat ongeveer 30 mensen vertrokken waren! Het zat vol met gasten en cadeautjes! Ik vond het geweldig om alle babyspullen te zien – zo zacht en lief, en bracht me meteen terug naar de babyjaren van mijn jongens.

Becca en ik namen onze taak als afvalbeheerder zeer serieus! Ik vouwde vloeipapier en tassen voor gebruik in de toekomst. Ik moet de dure tassen bewaren! Ik ben er vrij zeker van dat het cadeau dat ik meebracht in een tas zat die ik tijdens mijn eigen douche kreeg 🙂

Mijn onscherpe worteltaart – excellent thema voor een konijnenevenement!

Lydia’s broers verschenen ook – het is altijd een continuous glimlach als Hugh David in de kamer is!

Raleigh of buste

Ik ging naar mijn lodge voor de nacht in de Renaissance Noordelijke Heuvels (geboekt met punten, natuurlijk!) Ik zou het lodge zeker aanbevelen. Het was leuk en fashionable en pal in het midden van de vele winkels. Ik ben boos dat ik de Peloton-winkel niet heb gehaald. Er was ook een Rothy’s-winkel!

Na een snelle ommekeer ontmoette ik Becca en haar man, Basil, in de foyer van het lodge en we liepen de straat over Rozenwater als avondeten. Deze plek is waarschijnlijk geweldig in de warmere maanden!

Gefeliciteerd!

Becca en Basil vertelden me over hun reis naar IJsland en hoeveel sauna’s/warmwaterbronnen er zijn. Misschien moet ik een reis plannen!

De groep!

We deelden een Octopus-app die ongelooflijk was. Ik had zalm als avondeten, die wat bijgerechten nodig had. Gelukkig deelde Becca haar spruitjes, en Lydia en ik deelden ook wat verboden rijst.

We zeiden welterusten en ik sliep verschrikkelijk in mijn lodge, haha. Gelukkig kon ik wat uitslapen en was toen zo blij met de kwaliteit van de free of charge koffie in de foyer!

Voordat ik de weg terug naar Cville insloeg, kwam ik langs Blij + Hale voor een groene smoothie en kombucha voor onderweg.

Terwijl ik weg was, nam Thomas de jongens en Nash mee naar Richmond voor een dagje uit. Hij is zo ambitieus met hen! Ze gingen naar Maymont Gardens, High Golf, en deden een putt-putt-ronde. Totale knaller van een bro-dag!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here