Home Concert BOBBY CALDWELL EN VANESSA WILLIAMS “BABY, HET IS KOUD BUITEN”

BOBBY CALDWELL EN VANESSA WILLIAMS “BABY, HET IS KOUD BUITEN”

0
BOBBY CALDWELL EN VANESSA WILLIAMS “BABY, HET IS KOUD BUITEN”


pixaby-afbeelding

Ster helder is het vierde studioalbum en eerste Kerstalbum door Vanessa Williamsuitgebracht op 5 november 1996, op Mercury-records. Het boekte succes als een van de finest verkochte vakantiealbums van 1996 en ’97. Het piekte op nummer 36 op de Aanplakbord 200#24 op de Prime R&B/hiphopalbums en nummer 5 in de beste vakantiealbums. Het album werd genomineerd voor een Grammy-prijs 1998 voor Beste pop/hedendaagse gospelalbum en werd als goud gecertificeerd door de RIAA voor een verkoop van meer dan 500.000 exemplaren.

Hier zijn Vanessa Williams en Bobby Caldwell, bij je open haard. Wat een gezellig intiem duet. Luister en geniet:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here