Home Concert America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij wanneer je langskomt.Clean Jazz (Najee – Brazilian Affair)

America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij wanneer je langskomt.Clean Jazz (Najee – Brazilian Affair)

0
America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties.  We zijn blij wanneer je langskomt.Clean Jazz (Najee – Brazilian Affair)


Uitgelichte afbeelding: http://activerain.com/blogsview

Brazilian Jazz kan verwijzen naar zowel een style, grotendeels beïnvloed door Bossa Nova, dat in veel landen bestaat, als naar de jazzmuziek van Brazilië zelf.

Bossanova en jazz

Bossa’s relatie met jazz en populariteit bij Amerikaanse jazzmuzikanten leidden tot Braziliaanse muzikanten, zoals Airto Moreira En Flora Poeriemtijd doorbrengen in de Verenigde Staten en verbinding maken met de jazzscene. Egberto Gismonti En Hermeto Pascoal had ook een nauwe band met jazz. Dit, gecombineerd met eerdere samenwerkingen tussen Amerikaanse jazzmuzikanten en bossanova-artiesten, leidde ook tot ‘Braziliaanse jazz’ als een soort style van Amerikaanse muzikanten, met identify Stan Getz En Charlie Byrd gespeeld. Wiki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here