Home Sport Kianna Dy zegt dat bekendheid een grote issue is bij het kiezen van PLDT

Kianna Dy zegt dat bekendheid een grote issue is bij het kiezen van PLDT

0
Kianna Dy zegt dat bekendheid een grote issue is bij het kiezen van PLDT


Kim Kianna Dy PLDT PVL

Kianna Dy.–Foto van PLDT Excessive Pace ​​Hitters

MANILA, Filippijnen – Groei en haar bekendheid met voormalige teamgenoten van La Salle waren de redenen waarom Kianna Dy ervoor koos om voorafgaand aan 2024 een PLDT Excessive Pace ​​Hitter te worden Eredivisie Volleybalcompetitie (PVL) All-Filippijnse conferentie, die op 20 februari van begin gaat.

Nadat F2 Logistics afgelopen december besloot te ontbinden, gaf Dy toe dat het aansluiten bij een ander staff een ​​enge overgang was, maar ook “een teken om te groeien en meer te leren van een ander systeem.”

“Ik werk al tien jaar bij mijn vorige staff. Voor mij was het een enge overgang, maar dat is het niet. Mijn teamgenoten en mijn coaches maakten het gemakkelijk”, vertelde Dy zondag aan verslaggevers terwijl ze naar de wedstrijd van Chery Tiggo-Cignal keek met haar PLDT-teamgenoten in de PNVF Champions League in het Rizal Memorial Coliseum.

“Al mijn teamgenoten zijn heel gemakkelijk in de omgang en de technische staf is erg geduldig met de overgang. Finest goed. Ik had verwacht dat het enige tijd zou duren voordat we met elkaar overweg zouden kunnen, maar het was gemakkelijk.”

“Het is erg leuk om na marami pa kaming hindi alam meer te weten te komen over de sport,” voegde ze eraan toe.

Dy deelde nog een reden ze koos PLDT als haar nieuwe staff was te danken aan haar oude F2 Logistics-teamgenoten, Majoy Baron en Kim Fajardo, die besloten zich bij de Excessive Pace ​​Hitters aan te sluiten, en aan de hereniging van de La Salle Girl Spikers’ UAAP seizoen 78 kampioenschapskern met Mika Reyes.

“Siguro ‘yun ‘yung is doorslaggevend voor de verhuizing naar PLDT kasi. Ik kwam erachter na kinukuha rin nila si Majoy en KAF. Maar het was niet zo moeilijk omdat kasama ko rin sila en zeurderige teamgenoot ko rin si at Ye (Reyes) en vervolgens si Erika (Santos) rin tapos zeurderige teamgenoot ko rin si at Rhea (Dimaculangan). Ik denk dat dat ook een van de redenen is waarom het gemakkelijk werd”, zei de UAAP Finals MVP van seizoen 78.”

(Ik kwam erachter dat ze Majoy en KAF hadden, dus dat was ook een van mijn beslissende factoren om naar PLDT te verhuizen. Ik dacht dat het niet zo moeilijk zou zijn om lid te worden van PLDT, omdat we eerder samen hebben gespeeld en Ye (Reyes) ook , Erika (Santos) en Rhea (Dimaculangan), die ook mijn voormalige teamgenoten zijn.)

“Nakakatuwa kasi ‘yun nga, Seizoen 78 was echt een gedenkwaardig seizoen voor mij. Eerste kampioenschap ko ‘yun nu’ng faculty. Het is leuk om je te herenigen met mijn oude teamgenoot, At Ye”, voegde ze eraan toe.

(Het is leuk omdat seizoen 78 echt een gedenkwaardig seizoen voor mij was. Dat is mijn eerste kampioenschap op de universiteit. Het is leuk om je te herenigen met mijn oude teamgenoot, At Ye.)

Naast dat ze samenwerkt met haar voormalige ex-La Salle-stalwarts, kan Dy niet wachten om samen te werken met een Filipijns-Canadese hitter Savannah Davison, die haar in de praktijk heeft geïnspireerd.

“Elke keer als ik haar tijdens de coaching zie, is het een enorme motivatie om teamgenoten met haar te zijn”, zei ze.

(Ik ben elke keer vol ontzag als ik haar (Davison) in coaching zie. Het is alsof ik ook web zo onerous wil slaan als zij, dus het geeft me meer motivatie om teamgenoten met haar te zijn.)

De 28-jarige Spiker blesseerde haar rechterknie vorig jaar in de halve finale van de Invitational Convention en miste het eindtoernooi van F2 Logistics op de All-Filipino Convention. Maanden na haar blessure en het spelen voor een nieuw staff kan Dy niet zeggen hoe fysiek klaar ze is voor het komende seizoen 2024, maar ze doet het stap voor stap en dwingt haar weg naar volledig herstel niet.

“Ik kan niet echt zeggen (hoe klaar ik fysiek ben) maar ik kom er wel,’ zei Dy. “Eigenlijk bekijken we het van dag tot dag. We haasten ons niet omdat het een knieblessure is. We doen het gewoon langzaam aan. We proberen geen dingen te forceren.”

Dy krijgt misschien een nieuwe begin bij PLDT, maar ze is er nog steeds om haar F2 Logistics-teamgenoten te ondersteunen, die hun nieuwe groups al vonden na de ontbinding, toen ze het Cignal-debuut van Daybreak Macandili-Catindig zag tegen Aby Maraño en Ara Galang van Chery Tiggo in de Champions League.

“Nakaka-trots en nakaka-miss omdat het de eerste keer is dat ik ze in verschillende groups zie. En raar, papalo si at Ara, idi-dig ni Daybreak. Pero nakakatuwa. Ik vind het leuk om ze te zien spelen”, zei Dy.


Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.


Uw abonnement is succesvol verlopen.

(Het maakt me trots en geeft me tegelijkertijd een nostalgisch gevoel als ik ze voor de eerste keer voor verschillende groups zie spelen. Het is raar om Ara Spike te zien eten en Daybreak aan de andere kant te zien graven. Maar het is leuk. Ik vind het leuk om ze te zien spelen .)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here