Home Huisdieren Ideeën voor huisdiervriendelijke avonturen in de herfst en winter

Ideeën voor huisdiervriendelijke avonturen in de herfst en winter

0
Ideeën voor huisdiervriendelijke avonturen in de herfst en winter


De dagen worden korter. En koeler. Maar dat betekent niet dat uw huisdiervriendelijke avonturen tot de lente moeten stoppen! We hebben 15 ideeën voor huisdiervriendelijke avonturen, excellent in de herfst en winter!

Lachende hond in een rode sjaal die in de sneeuw speelt

Sommige van de onderstaande ideeën zijn het beste voor het herfstseizoen. Anderen gaan in de winter open. Sommige vereisen mogelijk sneeuw of gentle weer. Maar je zult genoeg ideeën vinden om samen met je harige beste vriend te genieten van huisdiervriendelijke avonturen!

Diervriendelijke avonturen in herfst en winter

Ga glamperen

Zelfs als je het te koud vindt om in een tent te slapen, a glampinghut met verwarming verlengt het kampeerseizoen. Zowel jij als je huisdier zullen overdag genieten van frisse wandelingen en herfstbladeren en ‘s avonds gezellig rond het kampvuur zitten.

Man en hond op een huisdiervriendelijk parcours in het Great Sand Dunes National Park in Colorado

Bezoek een boomgaard, boerderij of wijngaard

De herfst is het oogstseizoen en veel boomgaarden, boerderijen en wijngaarden laten u graag een wandeling maken met uw aangelijnde huisdier. Ga appels plukken en scoor heerlijke appels of cider. Je kunt ook een lokaal pompoenveld bezoeken voor schattige foto’s van huisdieren en een pompoen laten uitsnijden.

Een andere optie is om een ​​nieuwe wijngaard te bekijken en een nieuwe favoriete fles wijn te ontdekken. Een van onze favoriete activiteiten bij koud weer is het bezoeken van maïsdoolhoven. Hondenliefhebbers kunnen prachtige foto’s van hun huisdieren maken, en het is leuk om te zien of uw huisdier zonder uw begeleiding de weg naar buiten kan vinden. Dit zijn enkele van onze favoriete hondvriendelijke herfstactiviteiten.

Vind huisdiervriendelijke boomgaarden, boerderijen en wijngaarden bij u in de buurt GoPetFriendly.com.

Schattige hond in een rode bandana op een huisdiervriendelijk avontuur naar een boomgaard naast een mand met appels

Woon een hockeywedstrijd bij

Verschillende minor league hockeyteams zijn gastheer hondvriendelijke hockeyspellen. En wat is er cooler dan je aangelijnde harige vrienden mee te nemen om je favoriete crew aan te moedigen? Laat je alleen niet zo afleiden door alle schattige pups dat je de wedstrijd niet kunt volgen.

Bezoek een overdekt hondenpark

Sommige hondenopvangcentra verhuren ruimte voor hondenfeestjes. Uitchecken Ontketend overdekt hondenpark in Anchorage, Alaska.

Of probeer een van de coole plekken waar je een hapje kunt eten en binnen met je hond rond kunt hangen Laat honden en hop los in Minneapolis of Barkhaus in Alexandrië, Virginia.

Gelukkige hond die op behendigheidscursus loopt

Maak een wandeltocht

Rond Halloween vind je spooktochten door het hele land (bekijk Amerika’s beste huisdiervriendelijke spooktochten om je griezelige Howl-o-ween te plannen). Maar je kunt ook rondleidingen vinden die geschiedenis, architectuur en meer verkennen. Uw pup vindt het niet erg dat u iets leert terwijl u een wandeling maakt.

LEES MEER ⇒ Beste Amerikaanse steden voor stadswandelingen

Jonge man op een stadswandeling met zijn beagle

Maak een schilderachtige rit

Mooie ritten kunnen leuke, huisdiervriendelijke avonturen zijn! Vanuit het consolation van uw auto kunt u genieten van de herfstkleuren en herfstactiviteiten, of van deze gelegenheid gebruik maken om een ​​natuurreservaat of park te verkennen waar geen honden op hun paden zijn toegestaan.

Bezoek Blackwater Wildlife Refuge in de Chesapeake-regio van Maryland. Het heeft kilometerslange routes waar u vossen, vogels en andere dieren in het wild kunt spotten. Of verken de Blue Ridge Parkway in Virginia, de Pacific Coast Freeway in Californië, of de Beartooth-snelweg in Montana en Wyoming.

Schattige jonge Jack Russel terriër pup met gevouwen oren in de auto die buiten het raam kijkt naar herfstzicht met gele bladeren aan de bomen.

Uit eten

Sommige eating places hebben verwarming op hun terras om het buiteneetseizoen te verlengen. En dit is een goed second om te oefenen met uit eten gaan met uw hond – wanneer de meeste patio’s minder druk zijn!

Neem een ​​matje of dekentje mee om op de grond te leggen zodat uw pup hem heat kan houden. Hij ruimt graag al het eten op dat u laat vallen.

Gestroomde hond, vrouw en twee mannen op de huisdiervriendelijke patio bij Custer Wolf in Custer, SD

Bezoek een huisdiervriendelijke brouwerij

Terwijl gezondheidsafdelingen in de VS en Canada het hebben van huisdieren in eating places afkeuren, staan ​​sommige brouwerijen zonder keuken honden binnenshuis toe. Het GoPetFriendly-team heeft er een aantal gevonden huisdiervriendelijke brouwerijen in de Black Hills in South Dakota waar honden mee naar binnen kunnen!

LEES MEER ⇒ Diervriendelijke brouwerijen en wijnmakerijen in de Black Hills van South Dakota

Zoek brouwerijen bij jou in de buurt en kijk bij de voorzieningen of honden binnen zijn toegestaan. (Het is natuurlijk altijd verstandig om de polis te bellen en te bevestigen voordat u vertrekt. Het huisdierenbeleid kan snel veranderen door één aanpassing van de gezondheidscode of een slechte ervaring bij een bedrijf.)

Grijze en witte hond liggend op de vloer in een huisdiervriendelijke brouwerij

Laat uw hond zwemmen

Oké, sommige gekke waterhonden nemen graag een duik, ongeacht het koude weer. Maar uw huisdiervriendelijke avonturen zijn waarschijnlijk leuker in een binnenzwembad.

Als je in het Midwesten bent, kijk dan eens Doggy Paddle Aquatisch Centrum in de wijk Wicker Park in Chicago als één optie. Of probeer het Rummy’s Beachclub in Spring, Texas, met binnen- en buitenfaciliteiten.

LEES MEER ⇒ Ideas om uw hond te leren zwemmen

Gele Labrador Retriever springt in het zwembad om de bal te halen

Probeer Skijöring

Als uw hond meer dan 30 kilo weegt en in goede gezondheid verkeert, is skijoring een leuke sport om samen te proberen. Als je in de sneeuwgordel woont, zoek dan naar plaatselijke Scandinavische centra of hondentrainingscentra die je op weg kunnen helpen. Of bekijk de Midwest Skijorers Membership voor meer informatie.

Husky in een harnas die een skiër voorttrekt terwijl hij aan het skiën is in de sneeuw

Ga sleeën

Als je van sporten houdt, kun je genieten zonder reduce en met minimale uitrusting, pak je harige vriend en zoek een sleeheuvel om samen naar beneden te glijden. Een pup die aan de riem trekt, zal de klim terug de heuvel absoluut veel gemakkelijker maken!

Kinderen gekleed voor de winter op een slee met een hond die door een man wordt voortgetrokken

Rijd door een vakantielichtscherm

Sommige straten en zelfs hele steden creëren prachtige vakantieshows. Je kunt grote drive-through-displays vinden in New Haven, Connecticut; Los Gatos, Californië (ze begeleiden hun present met muziek waar je naar kunt luisteren op je radio); Boven-Sandusky, Ohio; en Austin, Texas. Kijk in uw lokale evenementenkalender of er eentje bij u in de buurt is!

Labrador Retriever puppy gekleed in kerstthema met vakantieverlichting op de achtergrond.

Verwen uzelf met een uitje

Als rustige uitjes jouw ideale huisdiervriendelijke avontuur zijn, trakteer jezelf dan op een overnachting in een huisdiervriendelijk resort of vakantieverblijf. Boek spa-afspraken, bestel roomservice of afhaalmaaltijden en geniet van uw favoriete movie of boek.

Twee gelukkige corgihonden nestelden zich in een bed met een kopje thee.

Meld u aan voor een hondentrainingscursus

Wil je de basisgehoorzaamheid opfrissen? Misschien ben je er klaar voor om wat nieuwe trucjes te leren, of een passion te ontdekken zoals behendigheid of schuurjacht. Ongeacht uw vaardigheidsniveau, herfst en winter zijn geweldige tijden om indoortrainingslessen te volgen of u aan te melden voor privésessies met uw pup!

LEES MEER ⇒ Uw pet trainen om te reizen

Huisdiereigenaar traint hond met behulp van Clicker

Maak een zuidelijke roadtrip

Als het ontwijken van sneeuwvlokken en ijzige paden je geen vreugde schenkt, waarom maak je dan niet een roadtrip? Laat je inspireren om de beste hondenstranden in San Diegoontdek huisdiervriendelijk Tucson, Arizonaof ga naar de Florida sleutels voor wat plezier in de zon. Op deze gematigde plekken vind je genoeg huisdiervriendelijke avonturen voor de herfst en winter, zelfs als het niet als winter voelt.

LEES MEER ⇒ Een huisdiervriendelijke roadtrip plannen

Meisje speelt met een speelse Golden retriever op het strand

Hopelijk hebben deze ideeën je verbeelding geprikkeld en heb je inspiratie gevonden voor een aantal huisdiervriendelijke avonturen deze herfst en winter.

Natuurlijk kunt u ook beginnen met het maken van uw reisplannen voor de lente en de zomer!

(2.595 keer bezocht, 1 bezoek vandaag)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here