Home Carrière De kracht van verandering: hoe u uw leven kunt transformeren

De kracht van verandering: hoe u uw leven kunt transformeren

0
De kracht van verandering: hoe u uw leven kunt transformeren
Ik heb een ENORM verlangen gezien om terug te keren naar onze eigen frequentie – wat bedoel ik? Wees onszelf, laat oude identiteiten en banen of carrières los die niet passen. Velen verlaten een carrière waar ze al heel lang mee bezig zijn. Ze zijn van plan te blijven werken, maar ze willen banen die aansluiten bij wie ze zijn. Anderen krijgen wake-up calls, zoals gezondheidsproblemen, die de urgentie benadrukken om terug te keren naar hun frequenties.

Mijn gast is een geweldig voorbeeld – Christina Langdon, succescoach voor hoge prestaties en auteur van Omwille van het succes! Christina maakte een carrièreswitch na de diagnose van kanker. Luister naar haar unieke en inspirerende carrièreveranderingsverhaal en haar geweldige succesadvies!

Je hoort ook een NIEUWE carrièretip uit mijn boek, Ben jij klaar om van je werk te houden? Leer deze maand hoe u kunt veranderen wat u niet leuk vindt aan uw werk, in wat u WEL leuk vindt.

Wanneer je vanuit je eigen frequentie leeft, ga je beslissingen nemen die voor meer plezier en licht zorgen in je leven en je werk. Je zet jezelf op de juiste plek om kansen te creëren. Je leeft – ZONDER STRIJD. Luister nu mee en leer hoe u uw leven kunt transformeren en een geweldig inkomen kunt verdienen vanuit uw unieke frequentie!

Hyperlinks en bronnen in deze aflevering:

Bekijk deze aflevering!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here