Home Auto Sportiever ogende Hyundai Kona Electrical opgesloten voor Australië

Sportiever ogende Hyundai Kona Electrical opgesloten voor Australië

0
Sportiever ogende Hyundai Kona Electrical opgesloten voor Australië


Hyundai heeft gegeven Kona Elektrisch voor het eerst de sportieve N Line-behandeling.

Voorlopig heeft de Zuid-Koreaanse autofabrikant alleen de particulars bekendgemaakt Kona Electrical N-lijn voor de Britse en Europese markten, hoewel Hyundai Australia heeft bevestigd dat het later dit jaar lokaal zal arriveren.

Dit is de eerste keer dat elke aandrijflijnoptie die beschikbaar is voor de Kona wordt aangeboden met de sportief ogende N Line-kit. Benzine- en hybrideversies van de Kona N Line zijn lokaal al te koop.

In het VK is de Kona Electrical N Line verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen – N Line en N Line S – en beide zijn uitgerust met een batterijpakket van 65 kWh. Dit accupakket is lokaal verkrijgbaar op Prolonged Vary-versies van de Kona Electrical.

De standaarduitrusting van de Hyundai Kona Electrical N Line met Britse specificaties omvat een EV N Line-carrosseriekit die de agressieve achterspoiler van zijn tegenhangers met verbranding ontbeert, 19-inch lichtmetalen velgen, glanzend zwarte zijspiegels, metalen pedalen, zwarte hemelbekleding en N Line stoelen met rode contraststiksels.

De Britse Kona Electrical N Line S krijgt Horizon Middle-dagrijverlichting over de volledige breedte en LED-projectorkoplampen, evenals stoelen met alcantara- en leerbekleding, een Bose-geluidssysteem en klimaatregeling met twee zones.

Optionele additional’s op de Kona Electrical N Line S omvatten ook een elektrisch schuifdak, digitale sleutel, premium relaxerende voorstoelen, Distant Sensible Park Help, verwarmde laaddeur, Freeway Driving Help 2 en Ahead Collision-Avoidance Help 2.0.

Op dit second heeft Hyundai Australia de prijzen en specificaties van de lokale Kona Electrical N Line nog niet gedetailleerd.

Als onlangs gemeldhet kerngamma van Hyundai Kona Electrical gaat nu open voor $ 54.000 voordat het op de weg gaat voor het Commonplace Vary-model, dat $ 500 goedkoper is dan het instapmodel van de vorige generatie.

Dit ondanks het feit dat het mannequin van de nieuwe generatie een 24 procent groter lithium-ionbatterijpakket heeft (48,6 kWh versus 39,2 kWh) en een 21 procent groter bereik (370 km versus 305 km).

Er is ook de Kona Electrical Prolonged Vary die verkrijgbaar is in Premium-uitvoering. De laatste kost $ 68.000,- vóór gebruik op de weg, wat $ 4.000 meer is dan het vlaggenschip van de vorige generatie.

Alle Kona Electrics van de nieuwe generatie hebben een opnieuw ontworpen, aan de voorzijde gemonteerde elektromotor waarvan het bedrijf zegt dat deze de koppelrimpel heeft verminderd, wat resulteert in een soepelere en meer lineaire acceleratie.

Ze hebben ook een accuconditioneringssysteem en een warmtepomp, evenals snellere AC- en DC-laadsnelheden vergeleken met het mannequin van de vorige generatie.

MEER: Alles Hyundai Kona
MEER: Hyundai Kona N Line Hybride recensieLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here