Home Voedsel Chuck E. Cheese werkt samen met tv-productiebedrijf voor realityshow

Chuck E. Cheese werkt samen met tv-productiebedrijf voor realityshow

0
Chuck E. Cheese werkt samen met tv-productiebedrijf voor realityshow


Kijk uit wereld, Chuck E. Kaas is klaar voor zijn close-up. De keten met het hoofdkantoor in Irving, vooral bekend als een topbestemming voor verjaardagsfeestjes voor kinderen, verzorgd door pizza, is een partnerschap aangegaan met het LA-productiebedrijf Magical Elves, Dallas Innoveert meldt. Als die naam geen belletje doet rinkelen, is het de productiegroep achter talloze realityshows, waaronder de voedselgerichte Topkok franchise op Bravo en Gelukt! op Netflix.

Het rapport beschrijft een showconcept dat zich richt op iets anders dan het eten (stel je voor dat ze mensen hun eigen Chuck E. Cheese-pizzacreaties laten maken). In plaats daarvan wordt het een op arcade gerichte wedstrijdshow, waarbij de deelnemers het tegen elkaar opnemen in een wedstrijd om kaartjes te verdienen, waarbij ze het tegen elkaar opnemen in verschillende spellen in het restaurant.

Het is een spraakmakende manier voor Chuck E. Cheese om de aandacht van het publiek te trekken naar een Dave en Busters-achtige bestemming die meer een barcade is. De keten kondigde vorig jaar aan dat het zijn animatronic-bands op alle locaties zou elimineren, NPR gemeld. De enige die nog overeind staat is te vinden in LA

Melissa McLeanas, vice-president van wereldwijde licentieverlening, media en merkentertainmentontwikkeling van Chuck E. Cheese, vertelde Dallas Innovates dat het merk “enthousiast” is om met Magical Elves samen te werken aan de potentiële present. Het is de eerste onderneming voor het bedrijf dat gelicentieerde merchandise en inhoud ontwikkelt rond de originele personages, wat erop duidt dat de Chuck E. Cheese-muis op weg is naar zijn Mickey-moment.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here