Home Auto Tesla Mannequin 3 Highland vooraf geconfigureerde beschikbare inventaris nu vermeld op de web site van Tesla Malaysia

Tesla Mannequin 3 Highland vooraf geconfigureerde beschikbare inventaris nu vermeld op de web site van Tesla Malaysia

0
Tesla Mannequin 3 Highland vooraf geconfigureerde beschikbare inventaris nu vermeld op de web site van Tesla Malaysia


Tesla Model 3 Highland vooraf geconfigureerde beschikbare inventaris nu vermeld op de website van Tesla Malaysia

Tesla Maleisië heeft nu een paginalijst beschikbaar, vooraf geconfigureerde gloednieuwe beschikbare inventaris van Tesla Mannequin 3 Hoogland op haar web site.

We hebben een snelle controle uitgevoerd en er zijn 16 auto’s beschikbaar op het second van publicatie, variërend van een witte RWD zonder aangevinkte opties geprijsd op RM189k helemaal tot een blauwe LR met verbeterde Nova-wielen, wit interieur voor RM235.500. Jij kan Klik hier om de volledige inventaris te bekijken.

Als u uw eigen specificaties wilt met alle duurste beschikbare opties aangevinkt, kunt u dit nog steeds doen als een aangepaste configuratiebestelling. Op dit second zou dat een Extremely Pink Mannequin 3 LR-model zijn met Nova-wielen en een wit interieur, een configuratie die niet als op voorraad staat vermeld.

Hoe snel kun je deze auto’s laten registreren als je er een bestelt? U kunt dit het beste bij Tesla navragen, omdat we nog niet weten of deze auto’s fysiek hier zijn. Het kan een lijst zijn met niet-geboekte auto’s voor de volgende zending op weg van Shanghai naar Maleisië.

Wilt u uw auto verkopen? Verkoop het met mijnTukar.

Tags: ,LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here