Home Amusement Verblindt in zilveren jurk – Hollywood Life

Verblindt in zilveren jurk – Hollywood Life

0
Verblindt in zilveren jurk – Hollywood Life


Trisha Jaarwood
Beeldcredits: ABC

Trisha Jaarwood bracht dit jaar alle glamour CMA Nation Kerstmis speciaal. De 59-jarige countryartiest stond meerdere keren op het podium als co-host van de present, samen met collega-singer-songwriter Amy Grant. Trisha bleek twee oogverblindende outfits voor de avond te hebben uitgekozen.

De ‘How Do I Stay’-kunstenaar werd gezien in een sprankelende zilveren jurk met lange mouwen en pailletten die de sfeer van een grote godin uitstraalde. Haar tweede outfit voor die avond was een indigoblauwe strapless jurk met een bijpassende sjaal tot op de grond. Trisha droeg ook een ketting met dubbele diamanten ketting, en ze hield haar lange blonde golven laag in een eenvoudig kapsel.

Het jaarlijkse evenement wordt op 14 december om 20.00 uur ET dwell uitgezonden op ABC en kan de volgende dag worden gestreamd op Hulu en Disney+.

Trisha Yearwood tijdens de CMA Country Christmas-special van 2023
abc

De wintervakantie is een bijzondere tijd voor Trisha. In de dagen voorafgaand aan de kerstspecial vierde Trisha feest haar 18-jarig jubileum met haar man, Garth Brooks. Eerder deze week deelde ze een Instagram-post, waarin ze onthulde dat Garth, 61, haar een boeket roze rozen en bloemen stuurde ter ere van hun mijlpaal.

“Als je man je bloemen stuurt en jij hem bloemen, en de kaarten zeggen precies hetzelfde!” Trisha onderschreef haar put up op 10 december. Het stel stapte in het huwelijksbootje in 2005 en ze delen dochters Taylor, August en Allie Brooks. Hoewel de twee countryzangers dol zijn op hun carrière, is het duidelijk dat ze hun kinderen boven alles stellen.

Trisha Yearwood treedt op tijdens de CMA Country Christmas-special van 2023
abc

Slechts een maand eerder opende Garth tijdens zijn optreden in november over zijn huwelijk met Trisha De Kelly Clarkson-show. Hij besprak zijn ‘toekomst’ en noemde Trisha zijn ‘koningin’.

‘Als het om de toekomst gaat, denk ik dat je gewoon dankbaar bent voor nog maar één dag, toch? Om dit te kunnen doen”, legde hij uit. ‘Dus ik denk dat dat het is. Wat ik graag zou willen zeggen is dat op de dag dat ik mijn laatste adem uitblaas op deze planeet, ik graag zou willen dat mijn drie meisjes bij mij in de buurt zouden zijn, en dat ik graag zou willen dat de koningin bij mij zou zijn. Ik heb dit al eerder gezegd, ik heb haar in het vorige leven gevonden, ik zal haar in het volgende leven vinden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here