Home Auto Zijn en haar Bugatti Chiron Tremendous Sports activities krijgen bijpassende kleurenschema’s

Zijn en haar Bugatti Chiron Tremendous Sports activities krijgen bijpassende kleurenschema’s

0
Zijn en haar Bugatti Chiron Tremendous Sports activities krijgen bijpassende kleurenschema’s


Bugatti laat zich niet meeslepen door personalisatieverzoeken van klanten, zelfs niet nadat auto’s de fabriek hebben verlaten.

Zoals uitgelegd in een latest persbericht van de autofabrikant, hebben man en vrouw besteld Bugatti Chiron Supersport. De auto van de man werd als eerste afgeleverd, maar nadat hij het aangepaste lakontwerp had gezien dat zijn vrouw had gespecificeerd, stuurde hij deze terug naar de fabriek voor een bijpassende versie.

De auto van de vrouw heeft een verfpatroon geïnspireerd op de Bugatti Veyron L’Or Blanceen eenmalige construct van $ 2,5 miljoen die in 2011 debuteerde. Deze supercar had een sterk reflecterende porseleinen afwerking, waarvan het lichtbuigende impact wordt gerepliceerd in de tweekleurige oranje en rode lak van de Chiron van Bugatti’s De personalisatieafdeling van Sur Mesure.

Zijn en haar Bugatti Chiron Super Sports

Zijn en haar Bugatti Chiron Tremendous Sports activities

Om dit impact te creëren – door Bugatti “Vagues de Lumière” genoemd – creëerden schilders tweedimensionale vormen die bedoeld waren om de lijnen na te bootsen die door lichtreflectie werden gecreëerd. Deze werden gemarkeerd met tape en met de hand geverfd in meerdere lagen oranje verf over de rode foundation van de carrosserie. Hetzelfde proces werd gebruikt eerste Chiron Supersport geproduceerd, die in 2022 van de productielijn rolde.

De man vond het resultaat zo indrukwekkend dat hij zijn auto naar wens liet spuiten. Bugatti merkt op dat het regelmatig bestaande auto’s opknapt of personaliseert, maar het zijn meestal Veyrons of oudere Chirons – lang niet nieuwe auto’s.

De auto van de man was oorspronkelijk afgewerkt met zichtbaar koolstofvezel met een 10% zwarte tint en blauwe accenten. De motorkap, het dak, de motorkap en de achtervleugel werden allemaal vervangen, waarbij het originele ondoorzichtige paneel werd vervangen door een glazen Sky View-dak. Het dak is geen vastgeschroefd onderdeel; de nieuwe moest vers op de monocoque worden verlijmd. Ook is het gehele interieur verwijderd om het stofvrij te houden.

Zijn en haar Bugatti Chiron Super Sports

Zijn en haar Bugatti Chiron Tremendous Sports activities

Vervolgens werden blauwe strepen op de zwart getinte koolstofvezelcarrosserie gespoten. Eén arbeider besteedde volgens Bugatti vier weken uitsluitend aan de patronen voor de lichtnabootsende blauwe lijnen. De wielen kregen ook een nieuwe tweekleurige afwerking.

Chiron bouwt slots zijn uitverkocht sinds 2022, hoewel Bugatti nog steeds aan enkele van de laatste exemplaren bouwt. Het bereidt zich ook voor om te beginnen met de productie van de Bolide-hypercaren zal het laten zien een Chiron-opvolger in 2024. Maar zoals dit Tremendous Sport-duo laat zien, kunnen bestaande auto’s nog steeds worden opgefrist en aangepast tot iets nieuws.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here