Home Wereldnieuws Rusland in dialoog met de VS over gedetineerde Amerikanen, zegt Poetin

Rusland in dialoog met de VS over gedetineerde Amerikanen, zegt Poetin

0
Rusland in dialoog met de VS over gedetineerde Amerikanen, zegt Poetin


nieuwe video geladen: Rusland in dialoog met de VS over gedetineerde Amerikanen, zegt Poetin

vertaling

vertaling

Rusland in dialoog met de VS over gedetineerde Amerikanen, zegt Poetin

President Vladimir V. Poetin van Rusland beschreef gesprekken met Amerikaanse functionarissen over twee gedetineerde Amerikanen, Evan Gershkovich, een verslaggever voor The Wall Avenue Journal, en Paul Whelan, een voormalig marinier en bedrijfsleider, als ‘moeilijk’.

Mijn collega, correspondent van de Wall Avenue Journal, Evan Gershkovich, wordt al 37 weken zonder vorm van proces vastgehouden in de Lefortovo-gevangenis. Zijn aanhouding werd vandaag opnieuw bekrachtigd, de verlenging van zijn aanhouding werd vandaag opnieuw bekrachtigd. Paul Whelan, ook een Amerikaans staatsburger, zit al bijna vijf jaar in de gevangenis. Een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, dat beide mannen ten onrechte als gedetineerd beschouwt, zei onlangs dat Moskou een zogenaamd substantieel aanbod om hen beiden terug te sturen naar de Verenigde Staten had afgewezen. Is dat waar? Wat is er nodig om ze thuis te brengen?

Recente afleveringen in Europa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here