Home Voedsel Beste cadeaus voor voedselabonnementen voor het geven van last-minute

Beste cadeaus voor voedselabonnementen voor het geven van last-minute

0
Beste cadeaus voor voedselabonnementen voor het geven van last-minute


Nu alle chaos van de feestdagen in volle gang is, is het geen verrassing dat je nu on-line bent en op zoek bent naar een cadeau voor iemand in je leven. Er is veel te doen in deze tijd van het jaar, en een uitstapje naar het winkelcentrum zal je zeker niet minder gestrest maken als je alles van je to-do-lijst wilt afvinken.

Maar er is een onfeilbare oplossing waarbij je niet op het allerlaatste second een hectische shoppingtrip hoeft te maken: geef de ontvanger die je in gedachten hebt gewoon een geweldige maaltijdabonnementsbox. Het is zowel een gemakkelijk cadeau als een win-winsituatie: uw ontvanger magazine in de loop van het volgende jaar meerdere keren een cadeau openen, en u bespaart uzelf ook een aantal kopzorgen door on-line te gaan en iets te bestellen dat rechtstreeks naar de deur wordt verzonden in plaats van persoonlijk tegen alle andere winkeluitstellers te vechten. Deze abonnementen zijn onze favoriet en bieden een selectie van bezorgde goodies die geschikt zijn voor verschillende smaken (en budgetten).

Een selectie kazen en macaroni en kaas op borden tegen een groene achtergrond

Murray’s Kaasclub

Wie wil er niet dat ambachtelijk gemaakte kazen van een van de beste kaasboeren van New York Metropolis rechtstreeks naar hen worden verzonden? Murray’s biedt meerdere abonnementsopties, waaronder zowel kazen als accessoires zoals jam, crackers en optionele add-ons zoals geïmporteerde prosciutto. Geef de Globetrottersclub aan een kaasliefhebber die altijd nieuwe dingen probeert, of bestelt Kaasplankclub voor de persoon op je lijst die elke avond een ‘meisjesdiner’ eet.


Een zak wijn met de woorden 'Wine Club' en het Eater-logo met een paar flessen wijn naast een algemene groene wijnfles met schroefdop.

Eter Wijnclub

Het is wijn! Elke maand rechtstreeks afgeleverd bij je beste vriend of neef die van natty-wijn houdt. Wat valt er nog meer te zeggen?


Een assortiment tropisch fruit.

Miami Fruitvariëteitdoos

Deze in Miami gevestigde leverancier heeft een enorme aanhang verdiend op TikTok omdat het fruit op voorraad heeft dat je in de meeste supermarkten niet kunt vinden, zoals custardappels en het fruit van de monstera deliciosa-plant. De kleine abonnementsdoos bevat 3 tot 5 pond tropisch fruit dat elke vier weken naar de deur van de ontvanger kan worden verzonden, of zelfs wekelijks als u zich bijzonder genereus voelt.


Een tafel met koffiemokken en koffietassen.  Rondom de foto staat een rand met de tekst “Van onze sponsor: Trade Coffee”

Commerce Espresso, het bedrijf dat koffiebranders in het hele land met klanten verbindt, biedt abonnementsopties van tussen de drie en 24 zakken, passend bij de precieze cafeïnegewoonten van al uw cadeauontvangers.


Het postorderlogo van Zingerman met illustraties van voedsel en de slogan

Zingermans Foodclubs

De virtuele markt van Michigan deli Zingerman beschikt over een scala aan abonnementsgeschenken die werkelijk het hele spectrum omvatten. Misschien wil uw giftee een abonnement op de Reuben Sandwich Cadeauclub ($ 395), dat alle benodigdheden levert om drie maanden lang thuis de iconische Reuben-sandwich van de delicatessenwinkel te maken. Of misschien zijn zij het sort dat avontuur zoekt de Dabbelaar ($ 150), een assortiment spek, brood en kaas.


Een doos Oriental Beauty oolongthee en een doos ananaslinzerkoekjes, beide gesloten.

Té Firm Thee & Lekkernijen

Er zijn maar weinig dingen die zo geruststellend zijn als een warme kop thee en een knapperig koekje, excellent om in te dippen. Dit driemaandelijkse abonnement van Té Firm omvat zowel een samengesteld assortiment Taiwanese oolongs als lekkernijen zoals ananaslinzers, passend bij de delicate tonen van de thee. Té Firm biedt ook abonnementen op alleen thee (en alleen traktaties).


Drie kruidenflessen bovenop een jute &  Vatdoos naast een pot Provençaalse kruiden en mangochutney uit Brooklyn Delhi.

Jute & Barrel Spice Membership

Of de persoon die je in gedachten hebt voor dit cadeau een ervaren kok is of iemand die internet begint met het bouwen van zijn kruidenkast, Burlap & Barrel’s Spice Membership is een solide keuze. Elke vier maanden ontvangen ze een doos met vier verschillende kruiden of kruidenmixen, inclusief recepten en suggestions om deze daadwerkelijk in de keuken te gebruiken.


21 dozen Sfoglini-pasta gerangschikt in een piramide.

Sfoglini Pastaclub

Het in New York gevestigde Sfoglini staat bekend om zijn langzaam gedroogde, met brons geëxtrudeerde pasta’s en biedt een pasta-abonnement waarmee u de ontvanger het komende jaar één keer per kwartaal zes dozen prachtig gemaakte pasta kunt sturen. Elke doos bevat zes verschillende soorten pasta, waaronder Sfoglini’s kanten reginetti, sausgrijpende radiatore en speciale pasta’s gemaakt met erfstukgranen. (Als 24 dozen pasta in één jaar teveel lijkt, Sfoglini biedt ook een optie voor een half jaar.)


Vijf open pinten ijs met lepels die van bovenaf zijn geschoten.

Zout- en stropintenclub

Als je echt van iemand houdt, stuur je hem elke maand vijf pinten ijs om te eten through Salt & Straw’s Pint Membership. Zoals de naam al aangeeft, verzendt de in Portland, Oregon gevestigde creamery elke maand vijf willekeurige pinten van hun altijd unieke smaken naar uw ontvanger. Merk op dat elk een “selectie van smaken bevat die zowel op zuivel als veganistisch zijn gebaseerd, en sommige bevatten noten of soja.” Er zijn abonnementen voor drie maanden, zes maanden en een jaar beschikbaar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here