Home Bedrijf Wilt u de groei van uw bedrijf stimuleren? Verbeter uw personeel. Hier is hoe.

Wilt u de groei van uw bedrijf stimuleren? Verbeter uw personeel. Hier is hoe.

0
Wilt u de groei van uw bedrijf stimuleren?  Verbeter uw personeel.  Hier is hoe.


De meningen van ondernemers die bijdragen, zijn die van henzelf.

Als bedrijven willen groeien, moeten hun bedrijven dat ook doen vaardigheden van medewerkers. Dat is de reden waarom zoveel organisaties gestructureerde leermogelijkheden proberen te creëren voor hun leiders en teamleden. Uit een onderzoek van UNICON, een consortium voor universitair onderwijs voor leidinggevenden, bleek dat, na vroeg in de pandemie te zijn gekrompen, de markt voor govt onderwijs groeide tussen 2021 en 2022 met 34%.

Na vele jaren te hebben gewerkt aan leiderschapsontwikkelingsinitiatieven aan Babson Faculty, Harvard Enterprise Faculty en Worcester Polytechnic Institute, heb ik de waarde en affect van bedrijfstrainingen in organisaties ervaren. Het kan bedrijven in crises helpen reageren op marktbedreigingen en gevestigde bedrijven ertoe aanzetten creatiever te denken.

Hier volgen drie suggestions over hoe uw organisatie optimaal kan profiteren van bedrijfstrainingen en managementopleidingen.

Verwant: On-line coaching voor werknemers is constant en bespaart u geld

Tip #1: Leer leidinggevenden niet alleen maar, maar pas een trapsgewijze aanpak toe

De naam ‘Govt’ onderwijs geeft aan waar de meeste programma’s zich op richten: een kleine groep senior leiders. Omdat programma’s voor govt schooling een beperkt aantal docenten hebben en zakelijke klanten beperkte tijd en middelen hebben, zijn veel opdrachten uiteindelijk te beperkt.

De waarde van onderwijs komt niet alleen voort uit nieuwe concepten die deelnemers leren. Het is sterk afhankelijk van netwerkeffecten. De voordelen beginnen pas echt zichtbaar te worden als veel mensen de instruments die ze zojuist hebben geleerd kennen en gezamenlijk kunnen implementeren. Anders is het alsof er een geweldige present op televisie is waar slechts een paar mensen binnen een organisatie naar kijken. De relaxation van het staff kan fragmenten opvangen van wat er aan de hand is, maar belangrijke plotpunten en sleutelideeën gaan verloren.

Bedrijfstrainingen moeten ernaar streven zoveel mogelijk mensen in een organisatie te bereiken. Dat betekent niet dat je met elke groep evenveel tijd doorbrengt of over dezelfde dingen praat. Trainingsprogramma’s moeten worden aangepast aan het bedrijfsmodel van een bedrijf en aan de verschillende behoeften van groepen werknemers.

In een latest programma bij een groot bedrijf zijn we begonnen met intensieve sessies voor een senior leiderschapsteam van elf personen. Nadat we de steun van topmanagers hadden gekregen, zijn we overgegaan op een aangepast programma voor zeventig vice-presidenten. Toen 300 regisseurs. Dan duizenden medewerkers. Deze trapsgewijze benadering van onderwijs zorgde ervoor dat iedereen in de organisatie op één lijn zat en dat we de netwerkeffecten van leren maximaliseerden.

Beperk niet uitvoerend onderwijs aan leidinggevenden. Werknemers leren het beste en organisaties presteren het beste als iedereen inzicht heeft in nieuwe vaardigheden en denkwijzen.

Verwant: Als u concurrerend wilt blijven, moet u uw werkplektraining herzien. Hier is hoe.

Tip #2: Bied doorlopende bronnen aan

Het uitvoeren van een eenmalige coaching is als hardlopen. Het is een uitdaging die goed voor je is en je een energiek gevoel geeft, ook al voelt het in eerste instantie als een afleiding van de dingen waar je echt mee bezig bent. behoefte klaar te krijgen. Maar web zoals de voordelen van lichaamsbeweging toenemen als je van beweging een gewoonte maakt, worden de positieve effecten van educatie versterkt als leren een herhaald proces is.

Te vaak wordt bedrijfstraining behandeld als een eenmalig wondermiddel in plaats van als een wondermiddel lopende regime. Een deel van de moeilijkheid is de beperkte tijd. Iedereen heeft het druk. Het is al moeilijk genoeg om een ​​groep medewerkers bijeen te roepen voor een interne bijeenkomst, laat staan ​​voor een speciaal evenement voor professionele ontwikkeling. Maar we moeten tijd vrijmaken voor dingen die echt belangrijk zijn, en coaching is daar één van. Leren is cruciaal voor de missie en is geen bijzaak.

Eén oplossing die u kunt omarmen is on-line leren, dat flexibiliteit mogelijk maakt en de mogelijkheid biedt om werknemers betrokken te houden tussen grotere, persoonlijke sessies door. Concepten uit eerdere sessies kunnen worden versterkt en nieuwe reduce kunnen onmiddellijk worden verspreid. Overweeg om als onderdeel van uw trainingsprogramma on-demand bronnen te distribueren die op elk second toegankelijk zijn.

Tip #3: Benadruk vaardigheden op de lange termijn

Elk bedrijf heeft een proactieve missie die het nastreeft naarmate de markten veranderen nieuwe technologie tevoorschijnkomen. Organisaties moeten veranderingen in gang zetten en er niet voor terugdeinzen. Er is echter een verschil tussen het omarmen van een transformatief second en het meeslepen door een development.

Als je bijvoorbeeld overhaast een coaching over generatieve AI begint zonder een goed idee te hebben van de problemen die je probeert op te lossen, is dat hetzelfde als met een knuppel zwaaien zonder dat er een piñata in zicht is. Zoals bij elke andere verstoring waarmee een bedrijf te maken krijgt, blijft AI een belangrijk onderdeel van het gesprek. Maar uiteindelijk moet voorlichting over nieuwe developments gepaard gaan met flexibele raamwerken die op meerdere situaties van toepassing zijn, evenals een analyse op een hoger niveau van de problemen en doelstellingen van een bedrijf.

Als u medewerkers de kans biedt om te leren, zorg er dan voor dat u zich niet al te laat laat beïnvloeden door de smaak van de dag. Bedenk dat er een reden is waarom het onderwijs zich vaak richt op algemene vaardigheden die elke development overleven.

Verwant: 5 manieren om leiders binnen uw eigen gelederen te ontwikkelen

Het belang van professionele ontwikkeling

Professionele ontwikkeling kan zoveel betekenen voor medewerkers en organisaties. Het kan groups uitrusten met basisvaardigheden en strategische kaders. Het kan werknemers in staat stellen bestaande problemen op te lossen en een draai te geven wanneer er nieuwe problemen ontstaan. Het kan voor een bedrijf de weg vrijmaken om stagnatie te voorkomen en innovatie te omarmen.

Om deze overwinningen veilig te stellen, moet bedrijfstraining de hele organisatie bestrijken. Het moet constant zijn. En het moet de aandacht voor kortetermijnontwikkelingen combineren met de nadruk op de langetermijnmissie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here