Home Voeding Dag 2: Fairmont Chateau Whistler

Dag 2: Fairmont Chateau Whistler

0
Dag 2: Fairmont Chateau Whistler


Welkom bij dag 2 van mijn Fraîche Vacation Giveaways! Laten we vandaag een uitstapje maken naar Whistler BC, oké?! Doe mee en win een verblijf van 2 nachten in het prachtige Fairmont Chateau Whistler ter waarde van $ 2400!

Mijn familie en ik houden van deze plek en bezoeken jaarlijks voor mijn verjaardag! Ik ben zo blij dat een van jullie de magie ook zal ervaren – vooral de Fairmont Gold ‘subsequent stage’-hotel ervaring, met verbeterde voorzieningen, luxe accommodatie, geweldig eten en een persoonlijke conciërge. Het is ELKE tijd van het jaar dromerig en het is de perfecte plek om uit te rusten en te ontspannen na een avontuurlijke dag op verkenning. Blijf scrollen om te zien hoe je kunt meedoen!

We brengen graag tijd door in Whistler en de bekroonde Fairmont Chateau Whistler is ronduit geweldig. Ongelooflijke eating places, luxe uitzicht op de bergen, onlangs gerenoveerde kamers, en laat me niet beginnen over het zwembad en de spa. Hun Fairmont Gold is de meest verheven, moeiteloze manier van reizen, en wat een traktatie! Een privéconciërge en inclusief een free of charge continentaal ontbijt, canapés, zoete lekkernijen tot laat op de avond, en een Honor Bar met zelfbediening, met sterke dranken van de bovenste plank en kenmerkende cocktails…. Wat een droom! Bovendien zijn het personeel en de klantenservice van absoluut wereldklasse. Ze zorgen ervoor dat u zich tegelijkertijd thuis en koninklijk voelt.

De bergen roepen! Doe mee en win een accommodatie van 2 nachten in een luxe Fairmont Chateau Whistler Gold Room ter waarde van CAD $2400!

Geldig: 16 januari 2024 tot 14 december 2024. Black-outdata: jaarlijks 15 december tot 15 januari; 18-25 februari 2024; Speciale evenementen; en/of Wettelijke/Vakantieperioden in 2024.

Dag 2: Fairmont Cheateau Whistler

Hartelijk dank aan Fairmont Chateau Whistler voor deze ongelooflijke prijs! Veel succes iedereen. xo

Fraîche Table Maaltijdplan: Het #1 maaltijdplan voor drukke gezinnen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here