Home Gezondheid Voldoe aan de Cisco Safety Danger Rating (voorheen Kenna Danger Rating)

Voldoe aan de Cisco Safety Danger Rating (voorheen Kenna Danger Rating)

0
Voldoe aan de Cisco Safety Danger Rating (voorheen Kenna Danger Rating)


In april 2023hebben we onze op risico gebaseerde oplossing voor kwetsbaarheidsbeheer, Kenna.VM, omgedoopt tot Cisco Vulnerability Administration. Vandaag zijn we verheugd om een ​​nieuwe mijlpaal in onze reis te delen. Met onmiddellijke ingang wordt de Kenna Danger Rating hernoemd naar de Cisco-beveiligingsrisicoscore. Bovendien wordt Kenna.VI (en Kenna.VI+) hernoemd naar Cisco-kwetsbaarheidsinformatieen Kenna.AppSec wordt hernoemd naar Applicatiebeveiligingsmodule.

Cisco-beveiligingsrisicoscore

Om de samenhang met het merk Cisco te versterken en de gebruikerservaring te verbeteren, heeft de Kenna Danger Rating een nieuwe naam: de Cisco Safety Danger Rating. Ondanks de nieuwe naam zullen de oorspronkelijke technologie, voordelen en effectiviteit van de voormalige Kenna Danger Rating blijven bestaan ​​en een cruciaal onderdeel blijven van onze op risico gebaseerde oplossingen voor kwetsbaarheidsbeheer.

De Cisco Safety Danger Rating (voorheen Kenna Danger Rating) kan worden geïntegreerd met het voorspellende mannequin van Cisco Vulnerability Administration om risicoscores voor elke kwetsbaarheid te berekenen. Naast de asset criticality-scores formuleert het een bruikbare risicoscore van nul (geen risico) tot 1.000 (maximaal risico).

Het systeem houdt rekening met zowel interne als externe variabelen als potentiële risico-indicatoren. Interne factoren houden rekening met de frequentie, ernst en kritiekheid van elke kwetsbaarheid binnen de omgeving van een organisatie. Externe factoren houden rekening met de CVSS-score, het Exploit Prediction Scoring System (EPSS), informatie over bedreigingen en exploits van meer dan 19 verschillende feeds voor bedreigingen en exploits om de beschikbaarheid van exploitkits, het exploitvolume en de snelheid, en de prevalentie van de kwetsbaarheid te bepalen.

Het belangrijkste voordeel van de Cisco Safety Danger Rating is het vermogen om nauwkeurige risicobeoordelingen voor kwetsbaarheden te bieden, waardoor u het huidige risicoprofiel van uw organisatie volledig kunt begrijpen en kunt bepalen welke stappen u kunt nemen om de meest substantiële risico’s te beperken. Met deze inzichten kan uw organisatie vol vertrouwen prioriteit geven aan de kwetsbaarheden die er het meest toe doen en de beveiliging aanzienlijk verbeteren. Meer informatie over de Cisco-beveiligingsrisicoscore hier.

Cisco Vulnerability Intelligence en Utility Safety-module

De overige Kenna-producten, Kenna.VI (en Kenna.VI+) en Kenna.AppSec, zullen worden omgedoopt tot respectievelijk Cisco Vulnerability Intelligence en Utility Safety-module.

Cisco Vulnerability Intelligence (voorheen Kenna.VI) geeft beveiligingsteams through UI en API toegang tot de rijkste consolidatie van informatie over kwetsbaarheden in de sector. Cisco Vulnerability Intelligence bevat rijke CVE-gegevens van meer dan 19 informatiefeeds over bedreigingen en exploits, inclusief op maat samengestelde bronnen. Organisaties hebben through een API toegang tot deze information en kunnen deze gebruiken binnen hun bestaande workflows voor kwetsbaarheidsbeheer, of ze kunnen CVE-gegevens zoeken en bekijken binnen een gebruikersinterface (UI). Cisco Vulnerability Intelligence kan standalone worden aangeschaft of als onderdeel van Cisco Vulnerability Administration Premier.

Met de Utility Safety-module (voorheen Kenna.AppSec) kunt u de risico’s voor al uw applicaties proactief beheren. Dit is beschikbaar als add-on voor Cisco Vulnerability Administration.

Deze nieuwe namen stemmen onze functionaliteit af op het bredere Cisco Safety-portfolio en zorgen voor duidelijkheid en merkconsistentie in de functies en aanbiedingen van Cisco Vulnerability Administration.

Affect van deze verandering

Met deze rebranding-updates zul je de nieuwe namen die in de blogpost worden beschreven, gespiegeld zien op onze web site webpaginapromotiemateriaal en documentatie.

Als u een bestaande klant bent van Cisco Vulnerability Administration, Cisco Vulnerability Intelligence (voorheen Kenna.VI en Kenna.VI+) of de Utility Safety-module gebruikt (voorheen Kenna.AppSec), kunt u er zeker van zijn dat deze naamswijzigingen geen invloed hebben op uw ervaring of de vertrouwde oplossingen waarvan u afhankelijk bent.

Voor hulp bij productdocumentatie, klantenondersteuning of API-documentatie moedigen we klanten aan om assist.kennasecurity.com te blijven gebruiken. Deze pagina blijft tot nader order actief. Wij danken u voor uw voortdurende steun!


Wij horen graag wat u ervan vindt. Stel een vraag, reageer hieronder en blijf verbonden met Cisco Safety op sociale media!

Cisco Safety sociale kanalen

Instagram
Fb
Twitteren
LinkedIn

Deel:LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here