Home Onderwijs Hoe we hedendaagse studenten kunnen betrekken bij maatschappijleer

Hoe we hedendaagse studenten kunnen betrekken bij maatschappijleer

0
Hoe we hedendaagse studenten kunnen betrekken bij maatschappijleer


Belangrijkste punten:

Op dit second hebben we allemaal gehoord over de leerlacunes in de wiskunde- en leesscores van de afgelopen jaren. Helaas zijn de statistieken bij andere vakken nog slechter. Alleen in 2022 22% van de studenten scoorde “bekwaam” of hoger op een landelijke inburgeringsbeoordeling. En één op de drie scoorde onder het basisbegrip van het onderwerp.

Het herstel van de stad op een heuvel: Amerikaanse geschiedenis en maatschappijleer op Amerikaanse scholen is een nieuw boek dat de achteruitgang van geschiedenis en burgerkennis onder studenten beschrijft – en een plan biedt voor hoe staten en lokale schooldistricten het begrip van en de nieuwsgierigheid naar de geschiedenis van ons land kunnen bevorderen.

Ik had een gesprek met Chris Sinacola, mederedacteur van Het herstel van de stad op een heuvel om enkele oplossingen op te splitsen. Chris benadrukt het belang van een sterke foundation in de twee vakken voor langdurig studentensucces. Het boek roept op tot een bottom-up benadering en gaat in op aanbevelingen voor staats- en gemeenschapsleiders om de Amerikaanse geschiedenis en burgernormen te hervormen.

Onder de aanbevelingen van het boek:

  • Vereisen dat studenten slagen voor de Amerikaanse staatsburgerschapstest als criterium voor het afstuderen op de middelbare faculty.
  • Ontwikkel een curriculum dat het lezen van de Amerikaanse geschiedenis in elke klas omvat, met een focus op primaire brondocumenten zoals de Onafhankelijkheidsverklaring, de Amerikaanse grondwet en The Federalist Papers.
  • Verhoog de investeringen in professionele ontwikkelingsprogramma’s voor docenten.
  • Creëer een open, inclusief proces voor inbreng van ouders en de gemeenschap in het leerplan door middel van panels, enquêtes en regionale bijeenkomsten.

Chris is directeur communicatie en mediarelaties bij het Pioneer Institute. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring in journalistiek en freelance schrijven en was van 1987 tot 2015 verslaggever en redacteur bij Worcester’s Telegram & Gazette. Hij is de auteur van Photographs of America: Sutton (2004) en Photographs of America: Millbury (2013). ). Hij was ook redacteur van het Pioneer Institute De strijd om de beste openbare scholen in het land (2018); Een visie van hoop: katholiek onderwijs in Massachusetts (2021); Praktische prestatie: Massachusetts’s nationale mannequin voor beroeps-technische scholen (2022); en nu de stad op een heuvel herstellen: Amerikaanse geschiedenis en maatschappijleer op Amerikaanse scholen (2023).

Kevin Hogan
Laatste berichten door Kevin Hogan (alles zien)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here