Home Voeding Mijn nieuwe kookboek: Diabetes Maak je bord Maaltijdbereidingskookboek

Mijn nieuwe kookboek: Diabetes Maak je bord Maaltijdbereidingskookboek

0
Mijn nieuwe kookboek: Diabetes Maak je bord Maaltijdbereidingskookboek


Mijn nieuwe kookboek: Diabetes Maak je bord Maaltijdbereidingskookboek

Met veel trots kondig ik de launch aan van mijn negende kookboek, Diabetes Creëer uw bord Maaltijdbereidingskookboek: 100 heerlijke recepten met bordmethode op 30 april 2022.

Dit kookboek presenteert en legt de populaire Diabetes Plate-methode uit met 100 heerlijke recepten en 5 verschillende maaltijdplannen die in complexiteit variëren, voor learners tot ervaren maaltijdbereiders. Er worden specifieke zorgen over de voedselveiligheid geschetst voor mensen met diabetes, samen met handige suggestions voor winkelen, koken of het vervangen van ingrediënten. Alle recepten bevatten voedingsinformatie en stapsgewijze begeleiding voor het bereiden van meerdere gerechten tegelijk.

Je zult ook zien dat ik recepten heb gemaakt voor elke maaltijd van de dag, inclusief snacks. Maaltijdplannen omvatten boodschappenlijsten en voedingsinformatie voor elke maaltijdbereidingscontainer met individuele portie. Pictogrammen laten in één oogopslag zien welke recepten diepvriesvriendelijk zijn, eenpans, 30 minuten of minder, vegetarisch, veganistisch, zuivelvrij, glutenvrij of een compleet bord in één gerecht.

Foto met dank aan Ashely Lima

Recepten zijn onder meer:

– Ontbijtkoekjes met fruit en noten
–Eieren met spinazie en bonen
–Bladpan Chili-Lime Zalm (foto hierboven)
– Rundvlees- en pompoenstoofpot
– Aubergine met tomaten en komijn

U kunt het kookboek vooraf bestellen op Amazone. Als u een interview wilt, alstublieft neem hier contact met mij op.
Blijf ons volgen voor een voorproefje van de recepten uit mijn nieuwste kookboek… binnenkort op mijn web site!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here