Home Bedrijf Derek Miller – Slim passief inkomen

Derek Miller – Slim passief inkomen

0
Derek Miller – Slim passief inkomen


Derek Miller, Genius Lab-uitrusting

GeniusLabGear.com
@GeniusLabGear aan Instagram, Twitteren, TikTok, Pinterest, Fb

Wat was je droomcarrière als variety?

Ik wilde altijd al astronaut worden (internet als iedereen?)

Beschrijf het second waarop u besloot ondernemer te worden.

Ik heb altijd ondernemer willen worden, omdat mijn vader het idee consequent in mijn hoofd plantte in alles wat ik op dat second nastreefde. In de wetenschap is dit niet gebruikelijk en helemaal niet eenvoudig. Ik besloot het daadwerkelijk te doen toen ik heel laat in het laboratorium aan het werk was en een klein stukje plastic zag dat iemand op een pot had geplakt om het keukengerei in de zuurkast te ordenen. Ik realiseerde me dat laboratoria vooral zijn ontworpen om de technische functie uit te voeren, en zelden zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten, wat constante frustratie veroorzaakt. Ik wilde deze kleine frustraties vinden en handige instruments ontwerpen om ze op te lossen.

Wat drijft het werk dat je doet?

Onze wereld wordt momenteel met veel problemen geconfronteerd, en we zullen elke STEM-onderzoeker nodig hebben die we kunnen krijgen om deze op te lossen. Maar velen stoppen met onderzoek vanwege frustrerende ervaringen en culturele problemen. Door ze te helpen van hun laboratorium te houden in plaats van er een hekel aan te hebben, kan ik ze helpen onderzoek te blijven doen en een aanzienlijke affect te hebben op de voortgang naar deze grote uitdagingen.

Wat is het meest opwindende waar u momenteel in uw bedrijf mee bezig bent?
De grootste frustratie waarmee de meeste onderzoekers dagelijks worden geconfronteerd, zijn eigenlijk hun laboratoriumjassen. Een doordacht ontworpen laboratoriumjas voor wetenschappers (niet voor artsen) zal de grootste affect hebben op hoe onderzoekers hun werk in het laboratorium ervaren. Ik startte The Lab Coat Challenge om de wetenschappelijke gemeenschap te leiden bij het ontwerpen van hun eigen laboratoriumjas. Met meer dan 1500 reacties op de enquête hebben we gegevens gebruikt om het ontwerp te crowdsourcen. Nu staan ​​we op het punt een pre-order te lanceren om de eerste productierun te crowdfunden. De suggestions van de prototypes was fantastisch, dus ik denk dat deze laboratoriumjas echt een affect zal hebben op de levens van duizenden wetenschappers.

Wat betekent ondernemerschap voor jou?
Het betekent dat je eindelijk je meest unieke combinatie van vaardigheden en experience met de wereld kunt delen. Het is bijna onmogelijk om vanuit het niets een bedrijf op te richten dat geen vingerafdruk is van uw persoonlijkheid en genialiteit. Wanneer u een specifieke rol vervult voor een ander bedrijf, heeft u vangrails over wat u kunt doen en hoe u dat kunt doen.

Het meesterbrein dat we vormden was datgene wat ik tot nu toe in mijn leven miste.

Wat heeft u naar SPI Professional geleid?
Ik begon rond 2018 naar de SPI-podcast te luisteren. Pat had een frisse kijk op het leven en zakendoen die bij mij resoneerde nadat hij te veel video’s had gezien over snel geld verdienen met dropshipping retailarbitrage. Nadat ik vier jaar ondernemer was geweest en besefte dat geen van mijn vrienden er meer over wilde horen, besloot ik dat ik meer gelijkgestemde vrienden moest vinden om over te praten. Lokaal had ik niet veel succes, en rond die tijd begon Pat op de podcast over de Professional-gemeenschap te praten. Hij bracht mij uiteindelijk met de urgentie dat de gemeenschap een lidmaatschapslimiet naderde. Werkt elke keer!

Wat is het krachtigste interactie- of leermoment dat je hebt gehad in de group?

Het meesterbrein dat we vormden was datgene wat ik tot nu toe in mijn leven miste. Het is een geweldige plek om ideeën uit te wisselen en mensen dingen te laten vertellen die ik niet wil horen. Ze helpen me ook om developments en nieuwe instruments op de voet te volgen die buitengewoon nuttig zijn geweest.

Professional heeft de neiging om mensen te verzamelen die erg gepassioneerd zijn, gedreven door visie en op moreel solide grond. Het is een groep die mij kan helpen op het goede spoor te blijven en mijn bedrijf op de juiste manier te laten groeien.

Welke rol heeft SPI Professional gespeeld in uw bedrijf?

Weet je wanneer je vijf of tien jaar terugkijkt en beseft dat je in een heel klein doosje leefde en dat alles wazig was? En nu heb je het gevoel dat je een gat in de muur van die doos hebt gesneden en in een helder verlichte, veel grotere doos bent gestapt? Dat gevoel had ik toen ik van de middelbare faculty naar de universiteit ging, van de universiteit naar de middelbare faculty, van de middelbare faculty naar mijn eerste baan, en nu weer van een geïsoleerde ondernemer naar een deel van een gemeenschap van mensen zoals ik die duizend verschillende soorten bedrijven runnen. Ik weet zeker dat ik nog steeds in een doos zit, maar deze is behoorlijk groot en het kan een tijdje duren voordat ik een nieuw gat in de muur moet snijden om eruit te stappen.

Wat vind je het leukst aan SPI Professional, en wat onderscheidt de gemeenschappen van SPI van andere ondernemersgemeenschappen?
Ik aarzelde om mee te doen omdat mijn bedrijf e-commerce is en ik ervan uitging dat de meeste professionals on-line cursussen of teaching volgden. Dat bleek waar te zijn. Maar na een paar weken besefte ik dat mijn grootste zakelijke groeigebieden niet alleen in e-commerce-onderwerpen lagen, zoals logistiek, voorraad of reclame. Ik moest groeien in e-mailmarketing, het creëren van superfans, storytelling en contentmarketing. Misschien wil ik zelfs een gemeenschap opbouwen om mijn missie te ondersteunen. Als ik deze dingen goed doe, kan mijn bedrijf en merk zich onderscheiden van alle andere e-commerceverkopers die erg gefocust zijn op ROAS en de kleuren van de knoppen op hun web site. Professional heeft de neiging om mensen te verzamelen die erg gepassioneerd zijn, gedreven door visie en op moreel solide grond. Het is een groep die mij kan helpen op het goede spoor te blijven en mijn bedrijf op de juiste manier te laten groeien.

Wat zou u zeggen om ondernemers die niet bij een gemeenschap betrokken zijn, aan te moedigen zich bij een gemeenschap aan te sluiten?
Het is waarschijnlijk onmogelijk om de ROI te meten. En het kost further tijd. Maar de invloed die u krijgt op uw bestede tijd is groter dan enig solowerk dat u in dezelfde tijd kunt doen, en zal ervoor zorgen dat u op weg gaat naar de sterkste versie van uw bedrijf, en niet alleen naar de versie die momenteel voor u ligt.

Als je vandaag een gloednieuw on-line bedrijf zou moeten starten, wat zou dat dan zijn?
Ik zou een toegewijde gemeenschap voor wetenschappers oprichten en daar mijn fulltime focus van maken. De gemeenschap zou bedoeld zijn om wetenschappers te helpen elkaar te helpen met hulpmiddelen, trucs, ideas, werk, geestelijke gezondheid en omgaan met de onderzoeksomgeving.

Als je moest beginnen met je huidig Vandaag opnieuw beginnen, wat zou u anders doen?
Ik zou waarschijnlijk kiezen voor een benadering waarbij de inhoud voorop staat of de maker, maar nog steeds met dezelfde missie: het vinden van manieren om onderzoek leuker te maken. Als mijn aanhang groot genoeg zou zijn, zou ik kunnen overwegen om enkele fysieke producten toe te voegen. Drie jaar lang opdrachten vervullen vanuit mijn tweede slaapkamer was zwaar en legde veel beperkingen op aan mijn vrije tijd.

Als je vandaag 1 miljoen greenback zou krijgen, zonder verplichtingen, wat zou je ermee doen?

Ik zou gewoon sneller gaan met mijn bedrijf. Ik phrase vaak gehinderd door voorraadkosten en wil mijn risico laag houden, dus ik voeg stapsgewijs voorraad toe en lanceer nieuwe producten zodra het geld beschikbaar komt. Dit zou mij groen licht geven om een ​​paar grotere stappen te ondernemen die dit bedrijf een paar jaar eerder zouden brengen waar ik het wil hebben, en het zou eerder meer wetenschappers helpen.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here