Home Sport Draymond Inexperienced voor onbepaalde tijd geschorst vanwege het klokken van Jusuf Nurkic in Warriors-Suns

Draymond Inexperienced voor onbepaalde tijd geschorst vanwege het klokken van Jusuf Nurkic in Warriors-Suns

0
Draymond Inexperienced voor onbepaalde tijd geschorst vanwege het klokken van Jusuf Nurkic in Warriors-Suns


Draymond Inexperienced heeft het weer gedaan.

En het lijkt erop dat de NBA klaar is met spelen.

Inexperienced werd eerder dit seizoen geschorst omdat hij Rudy Gobert van achteren wurgde tijdens een handgemeen tussen de Strijders van de Gouden Staat en de Minnesota Timberwolves. Maar ondanks die schorsing van vijf wedstrijden lijkt Inexperienced zijn speelstijl niet te willen ondermijnen. Hij kreeg een Flagrant 2 en werd dinsdagavond uit het veld gestuurd nadat hij Jusuf Nurkic had neergeslagen.

Inexperienced is voor onbepaalde tijd geschorst door de NBA, volgens Adrian Wojnarowski van ESPN. Je kunt het toneelstuk hier zien:

Inexperienced zal counseling ondergaan en moet aan bepaalde standards voldoen voordat hij terugkeert in de opstelling.

Na de wedstrijd verontschuldigde Inexperienced zich tijdens zijn persconferentie na de wedstrijd. Hoewel het een nogal vreemde verontschuldiging was, aangezien Inexperienced duidelijk maakte dat hij zich verontschuldigde omdat het niet de bedoeling was Nurkic te raken.

Als hij van plan was hem te slaan, zou er geen verontschuldiging zijn geweest:

Nurkic ging ook in op het incident en merkte op dat Inexperienced “hulp nodig heeft:”

De aanvaller van de Warriors heeft een geschiedenis van incidenten, waarmee afgelopen voorjaar rekening werd gehouden toen de competitie hem schorste voor Sport 3 van de eerste ronde van de Warriors tegen de Sacramento Kings. Nadat Inexperienced in het vierde kwart van Sport 2 onerous op de borst van Domantas Sabonis stapte, werd hij uit het verlies van de Warriors verwijderd.

Bij het uitspreken van de schorsing van één wedstrijd afgelopen april, Joe Dumars, Government Vice President en hoofd van de basketbalactiviteiten van de NBA, citeerde zijn geschiedenis als een ‘recidivist’, evenals zijn ‘buitensporige en overdreven acties’ toen hij hem buitenspel zette voor Sport 3.

In de officiële aankondiging die eerder dit seizoen werd vrijgegeven voor de Gobert-gerelateerde schorsing, citeerde Dumars Inexperienced’s “geschiedenis van onsportieve handelingen”:

Hier is de aankondiging van Woj:

Volgens latere rapporten van zowel Wojnarowski als Shams Charania wordt verwacht dat Inexperienced dat zal doen begeleiding krijgenen de speler zal donderdag een ontmoeting hebben met Warriors GM Mike Dunleavy Jr. en Inexperienced’s zaakwaarnemer Wealthy Paul om een ​​“pad vooruit.”

Het gebrek aan beschikbaarheid van Inexperienced vanwege uitsluitingen en schorsingen begint een echt probleem te worden voor een Warriors-team dat op weg is naar een teleurstellende begin van 10-13. Nu wachten we af hoe lang het zal duren voordat Inexperienced weer aan het woord komt.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here