Home Amusement Jonathan Majors-proces: taxichauffeur getuigt

Jonathan Majors-proces: taxichauffeur getuigt

0
Jonathan Majors-proces: taxichauffeur getuigt


De enige ooggetuige die aanwezig was tijdens Jonathan Majors’ vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin, Grace Jabbari, heeft hun getuigenis voor de rechtbank gedeeld. Als De schaduwkamer eerder gemeld werd de 34-jarige acteur beschuldigd van wurging, mishandeling en intimidatie na het vermeende incident in maart.

Sindsdien heeft Majors een kruisklacht ingediend waarin hij Jabbari beschuldigt van niet-gerapporteerd huiselijk geweld.

Bovendien begon het proces tegen de acteur op maandag 4 december in Manhattan.

VERWANT: Oeps! Sociale media reageren nadat teksten die in het proces tegen Jonathan Majors zijn onthuld, fysieke onenigheid met zijn ex lijken te erkennen

Meer particulars over de getuigenis van de taxichauffeur

Als De Schaduwkamer eerder gemeld, werd de rechtszaak tegen huiselijk geweld tegen het voormalige echtpaar ingegeven doordat de acteur Jabbari zou hebben aangevallen in een taxi nadat ze op een avond in maart uit eten waren gegaan.

Jabbari getuigde dat ze een sms op de telefoon van Majors zag met de tekst: “Ik wou dat ik je nu kuste.” Toen ze vervolgens in hun auto stapten, pakte ze de telefoon van hem af voordat ze zijn ‘gewicht’ bovenop haar voelde.

De acteur zou Jabbari ‘een hele harde klap’ op zijn hoofd hebben gegeven.

Volgens MENSENNaveed Sarwar, de taxichauffeur van het voormalige echtpaar, nam op maandag 11 december het standpunt in. In een gesprek met een vertaler beweerde Sarwar dat Majors ‘niets deed’.

In plaats daarvan voegde Sarwar eraan toe dat Jabbari ‘alles deed’.

“Er gebeurden veel dingen, ik had het gevoel dat het meisje de jongen had geslagen”, legde de taxichauffeur uit MENSEN.

Aanklagers drongen er bij de Sarwar op aan om “alleen te getuigen” wat er is gebeurd, “niet wat u denkt dat er is gebeurd.” Terwijl hij verderging, beweerde Sarwar echter dat Majors “van Jabbari probeerde af te komen” door de taxi te verlaten.

Vervolgens hebben de aanklagers Sarwar er naar verluidt aan herinnerd zijn ‘meningen’ voor zichzelf te houden.

“Hij probeerde van haar af te komen,” hield Sarwar naar verluidt vol, terwijl een rij Majors-aanhangers lachte, per MENSEN. ‘Hij zei: ‘Laat me met rust, ik moet gaan…’ Hij deed niets. Ze deed van alles.”

Volgens MENSENDe getuigenis van Sarwar stond in distinction met zijn eerdere verklaring waarin hij beweerde dat Majors Jabbari “als een voetbal” door de taxi gooiden.

TMZ meldt dat Sarwar ook getuigde dat hij na het incident geen bloed in zijn taxi had aangetroffen.

Een samenvatting van de openingsverklaringen van het proces

Als De Schaduwkamer eerder gemeld, werd Majors op de eerste dag van zijn proces vergezeld door zijn moeder, zus, vriendin Meagan Good en haar moeder.

Tijdens de openingspleidooien legden de aanklagers uit dat zijn vroegere romance met Jabbari ‘snel’ tot bloei kwam. Het paar ontmoette naar verluidt elkaar op een filmset en bezwijmde elkaar met liefdesbrieven en poëzie.

Jabbari beweerde dat Majors haar vertelde dat hij ‘al vroeg’ van haar hield, en hoewel het ‘overweldigend’ aanvoelde, voelde ze zich ‘verzorgd’ en ‘gezien’.

Aanklagers beweerden echter dat binnen een paar maanden ‘het ware zelf van de verdachte naar boven begon te komen’. Jabbari werd uiteindelijk opgewacht door een man die vatbaar was voor ‘woede en agressie’.

De eisen en teksten van Jonathan Majors uitgewisseld met Grace Jabbari

Jabbari’s getuigenis begon de volgende dag, en aanklagers speelden opnames van verhitte gesprekken tussen het voormalige echtpaar. Op één opname, naar verluidt gemaakt in september 2022, was te zien dat Majors zichzelf een ‘grote man’ noemde toen hij Jabbari opdroeg zich te gedragen als Coretta Scott King of Michelle Obama.

“Ik ben een geweldige man. Een geweldige man. Ik doe geweldige dingen voor mijn cultuur en voor de wereld”, zei Majors tijdens de opname Verscheidenheid. “De vrouw die mij steunt, moet een geweldige vrouw zijn.”

VERWANT: Wat zeg je? Jonathan Majors’ ex Grace Jabbari beweert dat de acteur van haar eiste dat ze zich zou gedragen als Coretta Scott King en Michelle Obama

Toen, op 8 december, doken er sms-berichten op uit diezelfde periode waarin het paar leek te praten over een hoofdwond die Jabbari had opgelopen.

‘Ik vrees dat je geen idee hebt van wat er kan gebeuren als je naar het ziekenhuis gaat’, sms’te Majors naar Jabbari. “Ze zullen je vragen stellen, en omdat ik denk dat je ons niet echt beschermt, kan dit leiden tot een onderzoek, zelfs als je liegt, en ze iets vermoeden.”

Jabbari reageerde door tegen Majors te zeggen dat ze de dokter alleen maar had laten weten dat ze ‘haar hoofd had gestoten’. Bovendien liet ze Majors weten dat ze ‘sterkere’ pijnstillers moest aanschaffen.

‘Ik zal de dokter vertellen dat ik mijn hoofd heb gestoten,’ zei Jabbari, terwijl ze het sms-bericht aan de juryleden voorlas voordat ze bezweek voor haar tranen. Assistent-officier van justitie Kelli Galaway vervolgde: ‘Als ik ga, zal ik de dokter vertellen dat ik mijn hoofd heb gestoten. Ik ga het nog een dag geven, maar ik kan niet slapen en ik heb sterkere pijnstillers nodig. Dat is alles: waarom zou ik ze vertellen wat er werkelijk is gebeurd als het duidelijk is dat ik bij je wil zijn?

Terwijl de uitwisseling voortduurde, legde Majors uit dat hij ‘overwoog’ zelfmoord te plegen voordat Jabbari bevestigde dat ze niet naar een dokter zou gaan.

“Ik ga niet naar de dokter als je je er niet veilig bij voelt, of als je het niet vertrouwt. Ik beloof je dat ik je nooit zou noemen, maar je angst zou begrijpen, ‘antwoordde Jabbari.

Majors hielden naar verluidt zijn hoofd gebogen terwijl de teksten in de rechtbank werden voorgelezen. Nadat ze klaar waren, wierp hij een korte blik op de juryleden.

VERWANT: UPDATE: Kysre Gondrezick ontkent dat ze werd aangevallen door Kevin Porter Jr. te midden van zijn handel met de Houston RocketsLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here