Home Amusement Saira Banu herinnert zich haar overleden echtgenoot Dilip Kumar op zijn geboortedag

Saira Banu herinnert zich haar overleden echtgenoot Dilip Kumar op zijn geboortedag

0
Saira Banu herinnert zich haar overleden echtgenoot Dilip Kumar op zijn geboortedag


Op de 101e geboortedag van de overleden legendarische Dilip Kumar deelde veteraan-actrice Saira Banu een oprecht bericht. De emotionele publish is een compilatie van clips van Dilip Kumar’s eerdere verjaardagen met Bollywood A-listers, waaronder Shah Rukh Khan, Salman Khan, wijlen Rishi Kapoor en anderen.

Saira Banu gebruikte haar Instagram-account en deelde een ontroerende video samen met oude verjaardagskaarten. Ze schreef een lang briefje met de tekst: ‘Het is weer 11 december, de dag der dagen waarop de lucht blauw is met een paar dromen als gezwollen witte wolken die in de lucht lijken te dansen van geluk en vervoering. Vroeger werd het hele huis overspoeld met zoveel bloemen…dat het leek alsof we de ‘Backyard Of Eden’ waren binnengestapt. Nu blijven de verjaardagsgroeten en het gejuich binnenstromen met boodschappen van liefde en herinnering op een miljoen manieren, zij het door het aanbieden van prachtige schetsen, kaarten, schilderijen en talloze boodschappen van liefde en toewijding die mij emotionele kippenvel bezorgen.”

Bekijk het hier:

Ze voegde eraan toe: ‘Getrouwd zijn met de Shahenshah zelf leek op het leven in een droom uit mijn kindertijd; hij bleek de meest wonderbaarlijke echtgenoot te zijn die je ooit zou kunnen smeken. Ik herinner me dat Sahib vaak korte briefjes voor mij schreef, en als reactie op zijn vertederende gebaren antwoordde ik by way of aantekeningen. Stel je nu voor dat je wakker wordt uit een diepe slaap en een handgeschreven briefje ontdekt met de tekst: “Saira, ik kom over 45 minuten terug, liefs Yousuf.” Ik vraag me af wat een absoluut genot het was om liefde te uiten voor je associate in de tijd dat mobiele telefoons nog niet bestonden. Ik heb een eeuwigheid vol liefde en warmte met Dilip Sahib geleefd en ervaren terwijl hij in de buurt was, en tot op de dag van vandaag omringt de essentie van zijn liefde mij op de finest mogelijke manier.

Saira Banu, Dilip Kumar

Ze concludeerde: ‘Op de verjaardag van Sahib kocht ik de meest verfijnde en zorgvuldig geselecteerde wenskaarten om zijn speciale dag te eren. Als man die zo opmerkelijk buitengewoon was als Dilip Sahib, verdiende hij niets minder. Ik heb altijd geprobeerd een toegewijde echtgenote voor hem te zijn. , en ik vond enorme vreugde in zijn ridderlijke karakter, dat mijn leven feilloos met geluk vervulde. Gelukkige verjaardag Yousuf Sahib!”

Saira Banu, Dilip Kumar

Saira Banu en Dilip Kumar trouwden in oktober 1966. Banu deelt vaak een glimp van hun tijd samen, waardoor de herinneringen aan de overleden ster levend blijven.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here