Home Concert Gitaarstudent Kyle toegelaten tot universitaire programma’s – Bruiloft, live performance, reduce, opnames in Metro Detroit

Gitaarstudent Kyle toegelaten tot universitaire programma’s – Bruiloft, live performance, reduce, opnames in Metro Detroit

0
Gitaarstudent Kyle toegelaten tot universitaire programma’s – Bruiloft, live performance, reduce, opnames in Metro Detroit


Kyle Nieman begon ongeveer 6 maanden geleden met gitaarlessen bij Steve. Kyle’s plan was om te studeren bij een plaatselijke klassieke gitarist die hem zou voorbereiden op zijn auditie, met als doel muziektherapie te studeren. Kyle wist niets van klassiek, van nauwelijks muziek lezen, tot hij werd toegelaten tot zowel het muziektherapieprogramma als het muziekprestatieprogramma aan de Jap Michigan College. Hij nam wekelijkse reduce en zegt dit over Steve:

Steven en gitaarstudent Kyle

Steven en gitaarstudent Kyle

Voordat ik Steven ontmoette, speelde ik een aantal jaren voornamelijk rockgitaar in een band. Ik ontwikkelde ongeveer een jaar lang een interesse in klassieke muziek en besloot een instructeur te zoeken die mij op de juiste manier klassieke gitaar zou leren spelen en begrijpen. Door onder Steven te leren, heb ik traditionele bladmuziek beter kunnen lezen dan ooit tevoren, en heb ik van hem ontelbare ideas en goede informatie gekregen. Hij is in staat zijn reduce aan te passen aan mijn leer- en speelstijlen, en het heeft mij echt geholpen een betere speler te worden, niet alleen in klassiek, maar ook in mijn elektrisch spel. Zijn lesruimte is zeer inspirerend en comfortabel, waardoor jij je kunt concentreren op het leren en op niets anders. In een wereld vol valse en misleidende informatie die beschikbaar is, zoals op YouTube en web, is Steven een zeer ervaren skilled die ik niet sterk genoeg kan aanbevelen.

Erg trots op Kyle en zijn prestaties. Als je geïnteresseerd bent in reduce van Steven (gitaar) of Abha (zang en fluit), bezoek dan de Lessenpagina voor meer particulars.

(Zie of laat reacties achter onder de sectie Gerelateerde berichten en auteursinformatie)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here