Home Concert Bob Weir & Wolf Bros voorjaarstournee in volle gang ~ Live performance Images Journal

Bob Weir & Wolf Bros voorjaarstournee in volle gang ~ Live performance Images Journal

0
Bob Weir & Wolf Bros voorjaarstournee in volle gang ~ Live performance Images Journal


Bob Weir & Wolf Bros trokken de afgelopen week door het zuidoosten met een duik in het Midwesten met stops in Nashville, Columbus, Asheville, Chattanooga en Durham. Begeleid door een strijkers- en koperkwintet heeft de band zijn muzikale reikwijdte uitgebreid met hattricks van geluid die het meest nodig zijn voor een soepele rit met bochten en heuvels.

Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros

In Asheville, op een warme avond van 24 maart, gaf de stad toe en liet kinderen Shakedown een paar uur voor de present opzetten. De meesten haalden de opener waar Bobby solo akoestisch optrad met Darkish Star en Fowl Tune. De Darkish Star-opener was een voltooiing van de opener van Columbus een paar nachten eerder.

Jay Lane, Don Was, Jeff Chimenti en Barry Sless voegden zich bij Bob Weir samen met kwintetleden Alex Kelly, Brian Switzer, Adam Theis, Mads Tolling en Sheldon Brown voor een El Paso > Mexicali Blues die zo pittig was als een strakke mariachi-brassband, met een uitgesproken pedal steel-beheersing van Barry Sless waardoor het niet moeilijk is je voor te stellen dat er zwaaiende salondeuren waren bij de ingang van het Thomas Wolfe Auditorium.

De eerste set ging verder met het origineel van Bob Weir, Black-Throated Wind, waarna Casey Jones de present weer optilde voordat de set brak, waardoor velen energiek uitkeken naar wat de tweede set in petto had.

Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros

Aanstaande dinsdag 29 maart gaan Bob Weir & Wolf Bros naar het noordoosten met reveals in het Roxian Theatre in McKees Rocks, PA, het Landmark Theatre in Syracuse, NY, en vervolgens twee reveals in Radio Metropolis Music Corridor op 2 april. 3 en eindigend met een present op 1 mei in het Frost Amphitheatre in Palo Alto.

In oktober geven Bobby Weir & Wolf Bros met The Wolfpack een run van vier nachten in het John F. Kennedy Middle for the Performing Arts in Washington, DC, waarbij het optreden op zaterdagavond 8 oktober al uitverkocht is. Kaarten die beschikbaar zijn voor de reveals van The Kennedy Middle zijn rechtstreeks verkrijgbaar bij de locatie by way of de web site van Bob Weir: https://bobweir.internet

De tweede set begon met Me en Bobby McGee, met Iko Iko, New Speedway Boogie, Eternity, The Different One, China Cat Sunflower, I Know Your Rider en Morning Dew als toegift met Bob Dylans It is All Over Now, Child Blue. De band biedt opties voor banktours aan by way of Nugs.internet, inclusief free of charge livestreams van de optredens in Chattanoonga en Durham: https://www.nugs.internet/bobby-weir-and-wolf-bros-concerts-live-downloads-in-mp3-flac-or-online-music-streaming-1/. Geniet van meer foto’s van de Bob Weir & Wolf Bros-show van 24-3-2022 in het Thomas Wolf Auditorium in Harrah’s Cherokee Centre Asheville:

Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros

Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros

Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir & Wolf Bros Meervoudige belichting op de digicam

Barry Sless met Bob Weir en Wolf Bros
Barry Sless met Bob Weir en Wolf Bros

Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir & Wolf Bros Meervoudige belichting op de camera
Bob Weir & Wolf Bros Meervoudige belichting op de digicam

Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros

Harrah's Cherokee Centrum
Bob Weir en Wolf Bros
Shakedown Street Bob Weir & Wolf Bros
Shakedown Road Bob Weir & Wolf Bros
Bob Weir & Wolf Bros Meervoudige belichting op de camera
Bob Weir & Wolf Bros Meervoudige belichting op de digicam
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros
Gegrilde Kaas op de Lot
Gegrilde Kaas op de Lot

Concert klankbordmixer Voorkant van het huis
Live performance klankbordmixer Voorkant van het huis
Thomas Wolfe Auditorium in Harrah's Cherokee Center - Asheville
Thomas Wolfe Auditorium in Harrah’s Cherokee Middle – Asheville

Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir & Wolf Bros Meervoudige belichting op de camera
Bob Weir & Wolf Bros Meervoudige belichting op de digicam
Bob Weir en Wolf Bros
Bob Weir en Wolf Bros

Om match te blijven terwijl hij op tournee is, heeft Bob Weir gedisciplineerde trainingen, die verre van routine lijken, in die zin dat hij schijnbaar oefeningen door elkaar haalt, van de gebruikelijke elastische banden, het gooien van medicijnballen in de sportscholen en achtertuinen van motels, tot het slingeren aan staven in speeltuinen en het zwaaien met een staal. foelie en andere interessante gymzaaluitrusting, inclusief hoe dit ding ook heet: https://www.fb.com/BobbyWeir/movies/484397862444089

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here