Home Huisdieren Begeleiding van oma om gezond te blijven

Begeleiding van oma om gezond te blijven

0
Begeleiding van oma om gezond te blijvenBeste Annie: Ik ben een 68-jarige Grammy en ik doe graag dingen met mijn kleinkinderen. Helaas neemt onze immuniteit af naarmate we ouder worden en kunnen we gemakkelijker ziek worden.

We kunnen kinkhoest aan onze kleinkinderen blootstellen door ze gewoon huge te houden. Longontsteking kan ook dodelijk zijn, samen met COVID-19 of de griep.

Dus naarmate we ouder worden, moeten we voor onszelf zorgen, zodat we kunnen genieten van onze kleinkinderen, waarmee we gezegend zijn. Ik heb er zes, in de leeftijd van 19 tot 1 jaar. — Oregon en Idaho Grammy

Beste Grammy: Uw waarschuwende woorden zijn gegrond, en uw kleinkinderen mogen zich gelukkig prijzen met zo’n gewetensvolle en liefdevolle grootmoeder.

Beste Annie: Als iemand die in een omgeving leefde die lijkt op de Assepoester die je schreef, wilde ik zeggen dat ik je reactie goed vond, behalve dat ik Prins Charmant vond. NIEMAND kan ons redden behalve wijzelf. Voordat Assepoester op zoek gaat naar de Charmante Prins, moet ze leren van zichzelf te houden. Gezien haar achtergrond kan dit lastig zijn, maar het is goed te doen.

Mensen lezen ook…

Assepoester wil misschien emotioneel buiten zichzelf treden en met haar ‘betere emotioneel gezonde zelf’ praten. Dit kan zij met of zonder therapeut doen. De antwoorden die ze zal krijgen zullen zoveel beter zijn dan het zoeken naar een charmante prins om haar te redden of te voltooien.

Het doel van het vinden van een companion is niet om gered te worden, noch om nog lang en gelukkig te leven. De companion moet Assepoester helpen de finest mogelijke versie van zichzelf te worden, maar Assepoester kan haar beste versie worden, met of zonder de prins. – Een 72-jarige Assepoester die zichzelf nog steeds aan het vinden is en geniet van de reis

Beste Assepoester: Bedankt voor het delen van uw temporary. Je hebt gelijk als je zegt dat een van de belangrijkste liefdesaffaires het houden van jezelf is. Maar het vinden van een charmante prins is de kers op de taart. Er zijn veel heerlijke taarten zonder glazuur, maar er zijn ook veel prachtige taarten met glazuur.

Stuur uw vragen voor Annie Lane naar lieveannie@creators.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here